2777
2789
عنوان

دعوا...........داماد بی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 46 پست
خوب دعواشون سر چیه که کار به اینطور کتک کاری میرسه؟

سر هر چیزی دوست داره به دعوا ختم بشه .حتی یبار هم از ابجیم معذرت خواهی نکرده یا احساس پشیمونی کنه اصلا همیشه به ابجیم میگه تو برام مثل یه خر نفهم هستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور همچین فکر خامی کردین؟حالا تا یه بچه دوتا نشده چرا جدا نمیشه؟

ابجی تمام تلاشش رو کرد این زندگی درست بشه ولی نشد . آبجی هنوز نیومده  اینجا ولی فک کنم الان دیگه مخواد یه فکر اساسی بکشه 

این خیلی عوضیه. ببخشیدا البته توهین می کنم

ولی خیلی. .... متل داداش منه. از این ادما دیدم. اینا عوض نمی شن. فقط بد بتر  می شن به خواهرت بگو توقع تغییر رفتار نداشته باشه.. این فقط بد  ت میشه.. 

بچه ها یه تاپیک می زنم میشه بیان یه لحظه... 

ابجی تمام تلاشش رو کرد این زندگی درست بشه ولی نشد . آبجی هنوز نیومده  اینجا ولی فک کنم الان دیگ ...

اشتباهتون اینه که فکر میکنین گل پلاستیکی رو‌اب بدین شکوفه میده 

هر آبی پای همچین آدم هیز نامردی هرزه

این خیلی عوضیه. ببخشیدا البته توهین می کنم ولی خیلی. .... متل داداش منه. از این ادما دیدم. ای ...

اره این بشر اینقد پس فطرته که هرچی بگم کم گفتم .اصلا تغییر بشو نیست .خدا کمکش کنه ابجی خیلی سختی کشیدهد

من نمیفهمم چرا بعضی ها شوهر کردنشون این طوریه.. 

یا مثل ادم وهر کنید یا بموندی خونه پدرتون.. والا ما هم تو خونه پدرمون اذیتیم.. ولی اگر قرار باشه تو خونه شوهر هر ذوز شکنجه بشیم.. ازدواج نکنیم بهتره

[QUOTE=223821926]اره این بشر اینقد پس فطرته که هرچی بگم کم گفتم .اصلا تغییر بشو نیست .خدا کمکش کنه ابجی خیلی سختی کشی ...[/QUOTE

به خواهرت بگو. می تونی د تر این رو تحمل کنی یا نه.. 

نمی تونی طلاق بگری.. چون این همنی جا متوقف نمیشه پس فردا می زنه خدا نکرده سرش رو  میشکونه.. 

طلاق بگیره.. یا خیلی بترسونتش

من نمیفهمم چرا بعضی ها شوهر کردنشون این طوریه..  یا مثل ادم وهر کنید یا بموندی خونه پدرتون.. و ...

آدم از اول بدونه که بد هستن چرا تن به ازدواج با همچین مردی بدن خب فکر میکردن ادمه