2777
2789
عنوان

دعوا...........داماد بی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگی یه زن به هرقیمتی بمونه تو یه زندگی کوفتی؟ اگر مرد بود بهش این پیشنهاد میکردی؟

نمیگم به هر قیمیت بمونهتواینزندگیه کوفتی....میگم زندگیش. بسازه..اونجوری که دلش میخاد...اول خودشو تغییر بده بعددنیای اطرافشو..

ابجیم شهرستانه .الان قراره بیاد خونمون ما استان هستیم .

عزیزم اگه میخادزندگیشوادامه بده حتماکاری روکه گفتم انجام بده.اول بره کاراشوانجام بده بعدبیادخونه شماچون به نظرم بایدمحل زندگیش شکایت کنه حتمااینکاروکنه حتماااااا

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

سرچی دعوا دارن خب

همش دنبال بهونست بداخلاق .به ابجیم میگه تو ضعیفه هستی اصلا انگار یه کلفته خیلی با ابجی بدرفتاری میکنه یه بار برا دلخوشی ابجیم باهاش در حد معمولی رفتار نکرده همش با فحش باهاش هم کلام میشه

اسی این برای خودمن پیش اومد یه نامزدی پر از استرس داشتم همسرم دوسه دفعه تکرار کرد رفتم پزشک قانونی دکتره برام نوشت میخواستم برم شکایت کنم ک ب غلط کردن افتاد و نکردم الان یه ساله همچی کاری نکرده و فک نکنم بکنه 

زندگی زیباست

فعلا حتما حتما برید پزشک قانونی که اگر ی زمانی خواست طلاق بگیره مدرک داشته باشید

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.