2777
2789
عنوان

دعوا...........داماد بی رحم

1069 بازدید | 46 پست

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید .دامادمون خیلی بی رحمه ده ساله آبجیم  خانه داره، یه پسر سه ساله هم داره  شوهرش تاالان چند بار به ابجیم زده .الان ابجیم زنگ زده که دیروز دعوا کردن زده دندوناشو شکسته لبش وروم کرده .بنظرتون ابجی چکار کنه 

🙏😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدرتون برن دنبالش برن پزشک قانونی اگه نخواست دیه بگیره وزندگی کنه حداقل شوهرش میترسه دیگه تکرارنمیکنه

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

دیگه دندون شوخی نیست بره شکایت کنه بده پزشک  قانونی خواهرت که ازش گذشته  ده ساله تحمل کرده حداقل یه بدبخت دیگه سر راه شوهر خواهرت قرار گرفت از این غلطا نکنه

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
بگو زندگیتو مدیریت کن.برای نگه داشتن زندگیت تلاش کن به هر قیمتی.

که یه روز هم خبر مرگش بدن خانواده اش این وحشی چطور مدیریت کنه آخه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜