fresh20 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 824 عنوان خانم سلیمانی ک رژیم تعیین جنسیت میده رو کسی میشناسه؟ 168 بازدید | 6 پست بیزحمت اگه میشناسین یا پیشش رفتین ممنون میشم تجربتونو بگین کرمانشاهی هستش .میخوام بدونم کارش خوبه یانه 💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖 1400/11/04 | 10:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ا۳ عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 359 دستت درد نکنه منم خیلی دوست دارم بدونم کارش چطوره ایشون آنلاین بهم گفتن پول بریز حسابم من واستون بگم چیکار کن ولی فعلا نکردم ترسیدم نتیجه نگیرم یا اون مارو ندیده معاینه نکرده چطوری آنلاین میتونه .فعلا میترسم خدا خیرتون بده اگه خوبه به منم بگین در ضمن شماره واتساپشونم واسم بفرستین ممنون
fresh20 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 824 دستت درد نکنه منم خیلی دوست دارم بدونم کارش چطوره ایشون آنلاین بهم گفتن پول بریز حسابم من واستون بگم ... کی معرفیش کرده بهت؟ازکجا باهاش در ارتباط بودی؟ من فقط یه شماره دارم ازش ک واتساپ نداره 💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
fresh20 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 824 دستت درد نکنه منم خیلی دوست دارم بدونم کارش چطوره ایشون آنلاین بهم گفتن پول بریز حسابم من واستون بگم ... راستی چقد بهت گفته برا هزینش؟ 💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
fresh20 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 824 دستت درد نکنه منم خیلی دوست دارم بدونم کارش چطوره ایشون آنلاین بهم گفتن پول بریز حسابم من واستون بگم ... والا کارشو یه نفر ک ۳تادختر داشت برا۴امی رفت پیشش پسرشد اون بهم معرفیش کرد ک گفت خیلیا رو میشناسه ک رفتن پیشش و نتیجه گرفتن معاینه خاصی هم نداره به همه یه دستور میده و یه خوراکیای خاصی ک خودش میده( تاجایی ک من میدونم)شما کدوم استان هستین؟ 💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖
بانویaآفتابی عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 5500 بی بی سلیمانی بش میگن فک کنم هیچ نمیشناسمش فقط اسمشو شنیدم من اهوازیم
fresh20 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 824 بی بی سلیمانی بش میگن فک کنم هیچ نمیشناسمش فقط اسمشو شنیدم من اهوازیم آره فکرکنم همونه .سنش بالاستازکاراش نشنیدی تاحالا ؟ 💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖