2777
2789
عنوان

کادو روز زن، لطفا اینو بخونید.

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 42 پست

آره بخدا

من که اصلا یادم میره کی روز زنه،کی ولنتاینه،اصلا مهم نیستن.اصلا سالگرد ازدواجمو یادم نیست.فقط تولد بچها مهمه،اونم اگه داشته باشیم جشن نسبتا خوب،اگه نه یه کیک و هدیه کوچیک و تمام.

هر روز که بیدار شم و ببینم بچهام و خانوادم حالشون خوبه،عیده واسم.

دوستای گلم میشه برای سلامتی پسرام و مامانم با دلای پاک و مهربونتون دعا کنید.منم برای تک‌تکتون دعا میکنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه گل گرفتم، اما دو تا دخترم برام نقاشی کشیدن اینقدر اونها برام جذاب بود، که حد نداشت، 😂😂  ...

من همسرم یه مقدار پول بعنوان کادو داد. دو هفته قبل ماشین گرفته بود و من میدونستم چقدر خالیه. حرف کادو رو زد گفتم من کادو نمیخوام امسال. از این کارش انگار شرمنده شدم. چون تا ریال اخر حساباشو اطلاع دارم.

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

وای من الان رفتم خوندم

خب بیچاره پسره گل داده دیگه حالا ۳ هفته دیگه هم ولنتاینه چه کارا میکنن ملت

دیشب همسرم بهم کادو ازین جوراب بلندا داد‌ اینقدر خوشحال شدم بعدش که بازش کردم دیدم توش یه کارت هدیس با یه مبلغ قابل توجه

یعنی میخوام بگم من اصلا کارت رو ندیدم و به خاطر جوراب‌ خوشحال شدم😂

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

من که عروسی نداشتم. سالگرد ازدواج ندارم. 

تولد هم کلا خانواده شوهرم بد میدونن. حتی واسه بچه ها. حتی واسه بچه ها. 

عیدی هم خانواده شوهرم رسم ندارند. 

ولنتاین هم که خودم خوشم نمیاد. 

یک روز مادر هست که هر سال خودم برای مادرها هدیه میخرم. و این نوعی کمک به شوهرم حساب میشه.

استارتر جان خرج زندگی را من میدم. پیر کردم خودمو.  

پس این متن شما برای من نیست. 

آره بخدا من که اصلا یادم میره کی روز زنه،کی ولنتاینه،اصلا مهم نیستن.اصلا سالگرد ازدواجمو یادم نیست. ...

این تاریخ ها به کنار، تولد بچه ها که برای خودشون خیلی مهمتر هست من بهشون یاد دادم گاهی میشه با یه کیک و فقط یه هدیه خوش بود مهم بعدسه که بزرگ میشین. 

اگر چه همسرم بنده خدا گاهی خودش دعوت میکنه که جشن بشه تولد بچه ها رو و کلی هزینه رو دستش میمونه، 

ولی تو این تاریخ ها داریم از اصل قضیه دور میشیم,  برای شاد بودنه نه ناراحتی 🤣

خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!
من که عروسی نداشتم. سالگرد ازدواج ندارم.  تولد هم کلا خانواده شوهرم بد میدونن. حتی واسه بچه ها ...

شما دیگه خیلی خوبی، تعادل باید باشه،. بیش از حد هم از همه چی نزن،😘😉

من همسرم یه مقدار پول بعنوان کادو داد. دو هفته قبل ماشین گرفته بود و من میدونستم چقدر خالیه. حرف کاد ...

همون کادو بوده دیگه ماشین برای خودتونه دیگه از قبل گرفتی شیطون😂😘 مبارک باشه

وای من الان رفتم خوندم خب بیچاره پسره گل داده دیگه حالا ۳ هفته دیگه هم ولنتاینه چه کارا میکنن ملت ...

فقط یک تاپیک نیست،. خیلی تاپیک ها زیادن، این خوب نیست،. چشم و هم چشمی تو این اوضاع اقتصادی دقیقا  یک چیز آزاردهنده است. 

من فقط گل کادو گرفتم . دخترم هم برام کاردستی درست کرد. کلی ذوق کردم و قربون صدقشون رفتم.

شوهرم هم دستش خالی نیست ولی واقعا این مدت وقت نمیکرد بره خرید. خودم بهش گفتم سخت نگیر حالا بعدا وقت کردیم با هم میریم یه چیز می گیریم.

همون کادو بوده دیگه ماشین برای خودتونه دیگه از قبل گرفتی شیطون😂😘 مبارک باشه

ممنونم، اره همینطوره😂

ما کلا برعکس بقیه زن و شوهرا هستیم. من ماشین رو نمیخواستم، ایشون اصرار داشت به اسم من باشه! بعدش گفتم همون متشین کادو روز زن و سالگرد ازدواجمون باشه.

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
فقط یک تاپیک نیست،. خیلی تاپیک ها زیادن، این خوب نیست،. چشم و هم چشمی تو این اوضاع اقتصادی دقیقا&nbs ...

والا من که انتظاری ندارم اینقدر خرج دکترو دارو تو بارداری زیاده و قسط ها زیاد آدم دیگه روش نمیشه توقعی داشته باشه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕