2777
2789
عنوان

چرا مردا.... 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 193 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی گلم شما دوغتو بنوش🤣😶

😐

تو چکار داری اصن من خودم می‌دونم چرا تگ کردم بعدم سریع پاک کردم مشکلی میبینی😂😐

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦
بالاخره دیدگاه ها متفاوته من میگم وقتی ما چند تا مرد میبینیم که اخلاقشون بنظرمون خوب نیست نباید بگیم ...

راستش تو تمام عمرم مرد خوب ندیدم... اینجاهم یه چرخ بزنی ریخته پر از زنای زخم خورده... ک هرروز مینالن از مردا

😐 تو چکار داری اصن من خودم می‌دونم چرا تگ کردم بعدم سریع پاک کردم مشکلی میبینی😂😐

نه منکه ندیدم 😆

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
مرد خوب پیدا کردی یکی برای من بزارین کنار

یدونه هست ته انبار اخلاقشم عالیه فقط از نیمرخ شبیه قالپاق پیکان هستش بدم یا نه 😌🌷

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من براش اسم نذاشتم🤣چی بذارم دخترا؟ 

ممدقلی😁

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚