2777
2789
عنوان

چرا مردا.... 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 193 پست
چ اتفاقی افتاد

تصادف کردیم اون رفت تو کما این منو خیلی عذاب داد ینی واقعا من بخاطر این قضیه پیر شدم خانوادم میگفتم بابا این یه خوابه میگفتم ن من دوسش دارم...

دیگه نمیخوابیدم میشستم واسش دعا میکردم ...ببین من چقد تباه بودم😂😂

ولی کسی ک تجربه نکرده باشه نمیتونه درکم کنه ک چی میگیم من واقعا ۲سالو نیم بااونا زندگی کردم وابستگی شدید پیدا کرده بودم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

اگر یکی به طرف مقابلش خیلی بیشتر از خودش اهمیت بده،دلیل بر عاشقیش نیست

دلیل بر بچگیش هست 

هر کسی جایگاه خودش رو داره 

خانواده،دوست،پارتنر و...و همه در کنار هم نیاز به محبت دارن 

نه تنها مرد،بلکه انسان عاشق وجود داره اونم به تعداد خیلی زیاد

شما ۵۰۰ نفر اطرافت اینجوری نبودن دلیل نمیشه نفر ۵۰۱ اینجوری باشه

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
تصادف کردیم اون رفت تو کما این منو خیلی عذاب داد ینی واقعا من بخاطر این قضیه پیر شدم خانوادم میگفتم ...

ن واقعا میفهمم چون خودمم خیلی خیال پردازم ولی ن تا این حد😅

خوبه ک گذر کردی

ن واقعا میفهمم چون خودمم خیلی خیال پردازم ولی ن تا این حد😅 خوبه ک گذر کردی

آره واسه من خیلی جدی شده بود...البته من پیش روانکاو ک رفتم بهم دلیلشو گفت...

گفت ک این اواخر بهت شک بدی وارد شده این باعث شده یه چیز ا مغزمو گفت اسمشو یادم نیست گفت اون اگه واسه مردم عادی۴۰درصدش فعال باشه واسه تو بیش از۸۰درصدش فعالیت اینجوری بخوای ادامه بدی میتونی اجسامو با چشات جا به جا کنی (البته من اینو باور نکردم)ولی خب الان خیلی شده بعضی وقتا یه چیزایی میگم ک بعدا همون اتفاق میوفته ...