2777
2789
عنوان

ینی میشه منم روزی باردار بشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 124 پست
عزیزم اگ آدم مشکلی نداشته باشه و فولیکولاش رشد کنن و آزاد بشن نیاز باز به قرص هست برای کمک باروری؟

چیبگم والا عزیزم اگ پریودات منظمه ان شاءالله ک میشه اما اگ خیلی وقت باشه اقدام باشه حامله نشه نیاز ب دکتره وگرنه اگ تخمک داشته باشی اسپرم شوهر مشکلی نداشته باشه چرا نشه

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اسی من دوتا بچه هامو ای یو ای کردم باردار شدم انشالله اگر طبیعی باردار نشدی حتما برو ای یو ای& ...

سلام عزیزم خوبی  بچهات خوبن ان شاءالله 😍عزیزم من خیلی از ای یو ای ترس داشتم اما تو اون شب خیلی برام راحتش کردی ینی یجوری گفتی دوتا بچه هامو با اونه دیگ فک کردم منم صددرصد میگیرم😁صبش با همسرم حرفیدیمو تصمیم گرفتیم بریم ای یو ای  الانم اومدم بازم بهم روحیه بدی اگ کاری باشه  ک انجام بدم یا چیزی باشه ک بخورم برای بیشتر شدن درصد ای یو ای بهم بگی وکمکم کنی 🙏راستی دیروز ک دومم بود رفتم دکتر بهم ده تا لتروزول داد با سه تا امپول دورناف  گف ۲۰م برگردم دیگ ان شاءالله ب امید خدا  . ممنون میشم البته اگ مزاحمتون نیستم

[QUOTE=224903267]من چیزی خاصی نمی‌خوردم فقط داروهای ک دکتر داد و منظم استفاده کردم[/QUوقتی ای یو ای شدی نزدیکی داشتی؟ استراحت چی؟ 

[QUOTE=224903267]من چیزی خاصی نمی‌خوردم فقط داروهای ک دکتر داد و منظم استفاده کردم[/QUوقتی ای یو ای ...

اره دیگ چون ما خونمون دور بود تو همون کلینیک یک اتاق دادن نزدیکی داشتیم بعد منی رو میگرن سری غربالگری میکنن بعد یک ساعت میزارن تو رحم .ببین خونت نزدیک آزمایش گاه هم بود باز هم تو همون آزمایشگاه ی اتاق دارن برین اونجا نزدیکی داشته باشین اینجوری خیلی بهتره .اصلانم خجالت ندارن هزارم نفره ک این کاررو انجام میده .بعد ک اسپرم رو میزارن رو رحمت قشنگ بیست دقیقه همونجا استراحت کن بعدش بلندشو اگ شوهرت ماشین داشت بعد برو عقب ماشین بخاب روز اول تا جایی ک میتونی استراحت کن پاهاتم بالا نگهدار

[QUOTE=224903267]من چیزی خاصی نمی‌خوردم فقط داروهای ک دکتر داد و منظم استفاده کردم[/QUوقتی ای یو ای ...

باز دکتر میگه فردا شبش یا پس فرداشبش‌ نزدیکی داشته باشین ولی من انجام ندادم سر هردو بارداریم گفتم ولش کن کی اینقدر حوصله داره خخخ

من سر هردو ای یو ایم بیست دقیقه پیش دکتر استراحت کردم بعدش اومدم تو خونه یک ساعتی استراحت کردم ولی شما کلا همون روز و استراحت کن من ک هردو ای یو ایم مهمان آمد برام نشد اصلانم ب هیچی فکر نکن

اره دیگ چون ما خونمون دور بود تو همون کلینیک یک اتاق دادن نزدیکی داشتیم بعد منی رو میگرن سری غربالگر ...

وای دختر چی میگی مگ باید اونجا نزدیکی داشته باشیم 🤣🤣🙈

باز دکتر میگه فردا شبش یا پس فرداشبش‌ نزدیکی داشته باشین ولی من انجام ندادم سر هردو بارداریم گفتم ول ...

🤣دقیقا منم گفتم ای یو ای میکنم دیگ راحت میشم نگو باید ی شب در میون باشه

[QUOTE=224912406]ب کسی ام نگو ک ای یو ای کردی ن خانواده خودت ن خانواده شوهرت بنظرم[/QUOTEن بابا من ب شوهرم گفتم جز منو خودت یکی بدونه قتلت حلاله😁فقط خودم ب ماما نم گفتم ک هوامو داشته باشه. 

من سر هردو ای یو ایم بیست دقیقه پیش دکتر استراحت کردم بعدش اومدم تو خونه یک ساعتی استراحت کردم ولی ش ...

ممنونم عزیزم اره بابا من کاری ندارم تا دلم بخاد استراحت میکنم 😁راستی بعدش دیگ ولش کردیو فکرتو ازاد کردی یان ب فکرش بودی؟ اخ من دم ب دیقه اینجا دربارش میخونم 😣