2777
2789
عنوان

ینی میشه منم روزی باردار بشم😔

565 بازدید | 124 پست

خواهرا این ماه امپول hcgزدم با لتروزول شیش روز مونده ب موعدم دوروزه فقط تخمدانام درد میگرنو. ول میکنن ینی کلا درد پریوده دیگ 😔ینی بازه این مهمونه ناخونده در راهه😭؟ 

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

درد پری بارداری کپی همه گل 

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡

عزیزم منم مثل تو منتظرم انشاالله خدا ناامیدمون نمیکنه❤️😘

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد پری بارداری کپی همه گل 

ینی میشه امیدوار باشم اخ هیچچ علاعم دیگی ندارم ماه قبل کلا علائم  حاملگیو داشتم ک سروقت پری اومد

درد پریودی و بارداری یکیه منم خداروشکر با آمپولhcg همون دفعه اول باردار شدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
درد پریودی و بارداری یکیه منم خداروشکر با آمپولhcg همون دفعه اول باردار شدم

واقعاا کاش منم بشم

ینی میشه امیدوار باشم اخ هیچچ علاعم دیگی ندارم ماه قبل کلا علائم  حاملگیو داشتم ک سروقت پری اوم ...

معلومه من میگفتم الان پری میشم نشدم انقدر شدید داشتم رفتم آزمایش دیدم باردارم اونم دوتا قرار ۱۰ اسفند بیان حالا دوتا دیگه ام توخونه دارم سر هردوشون درد پری و داشتم این ماه دیگه حامله ای نترس

پسر قشنگم دختر نازم بی صبرانه منتظرتونم❤❤ من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی عجب صفایی دارد در پیکر من ۳ قلب دارد ضربان🧡🧡🧡
عزیزم منم مثل تو منتظرم انشاالله خدا ناامیدمون نمیکنه❤️😘

ان شاءالله خدا ب همه ما منتظرا جواب میده😍