2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن طاقتش تموم شده و نمیتونه بزبون بیاره، یکم باهاش چت کن ببین بهت میگه، امتحان کن. 

همون روز قراربود بریم دندونپزشکی دندونم شکسته ودرد داره.الان بهش گفتم دارم میمیرم گفت خدا رحمتت کنه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
امرور ظهر خودش ناهار اومد اینجا اما شب این پیامو داد.حتی عصر بهش گفتم برو واسه مادرت کادو بخر بیادنب ...

خودشو لوس میکنه، بخدا این رفتار مردا مثل همه، زندگیتو سر هیچ وپوچ خراب نکن، بخدا مردا اینروزا خیلی سختی میکشن برای زندگی و رفاه خانواده یکم هواشونو داشته باشیم سر روز زن و کادو و گل و... زندگی رو بکام هم تلخ نکنیم، خدا کمکمون کنه، خداییش خیلی بد وضعیه، گرونی اعصاب براشون نزاشته

نرم دادگاه حتی واسه پا ترس

نه‌مگه بچه بازیه.....بخاطر دخترتم شده صب کن یه مدت ولی تا  از همه ی اعماق وجودش عذرخواهی نکرد..برنگرد..تا دیگه از این حرفا نزنه و تا تقی ب توقی خورد حرف دادگاهو نزنه.

اگه برم میگه هان خانواده ات بیرونت کردن وهزارتا حرف ناحق دیگه

خب عزیزم شما ک اینجا درددل میکتی یکمم ب نظرات گوش کن 

قصددخالت ندارم ولی خواهرانه میگم برگرد جواب نده مهربون شو خودتو بزن ب اون راه ک انگار چیزی نشده از دلتنگی برگشتی

مگه اینکه دلت با شوهرت نباشه دیگه حرفی نیس😐

خودشو لوس میکنه، بخدا این رفتار مردا مثل همه، زندگیتو سر هیچ وپوچ خراب نکن، بخدا مردا اینروزا خیلی س ...

به جون یه دونه دخترم که دنیامه تواین ده سال نه کادویی نه تبریکی نه چیزی ازش دیدم یکبارم نگفتم چرا.ولی من همیشه واسش سنگ تموم میذارم.بحثمون سردخترم بود که هیچ وقت واسش وقت نمیذاره

نه‌مگه بچه بازیه.....بخاطر دخترتم شده صب کن یه مدت ولی تا  از همه ی اعماق وجودش عذرخواهی نکرد.. ...

وای اینقدر غرور داره که معذرت خواهی نمیکنه ومن باید بگم ببخشید.اگه هم بخواد بیاد دنبالم یچیز بهونه میکنه ومیخواد با دادوبیداد منو ببره

خب عزیزم شما ک اینجا درددل میکتی یکمم ب نظرات گوش کن  قصددخالت ندارم ولی خواهرانه میگم برگرد ج ...

حرفاش چیکار کنم خیلی ناحق میگه.من که پدرمادرم ارزوشونه پیششون باشم هیچی واسم کم نمیذارن ولی میگه اوناقبولت نکردن تورافرستادنت خونه ات

اصلااااااا پا ترس چيه حرمتا ميشكنه  همين حرفشو بهونه كن برى جرش بده اما بشين تو خونه ات دوست د ...

چی بگم بااین کارم سبک نمیشم که خودم برم

به جون یه دونه دخترم که دنیامه تواین ده سال نه کادویی نه تبریکی نه چیزی ازش دیدم یکبارم نگفتم چرا.ول ...

اصلا اسی نباید قهر کنی و از خونه بری بیرون، این حرکت خیلی برای مرد گرون تموم میشه و جلو خونوادت خورد میشه و غرورش لطمه میخوره، سر بچه که همه خونه ها دعوا و بحث هست، ولی وقتی بحث میکنی و ازش ناراحتی تا چندساعت یا یه روز تو خونه باهاش کمتر حرف بزن و دهن بدهن نشو، هرچی بگی دوتا جواب میدن، اگه دوسش داری و یه دلخوری بوده عیب نداره براش پیام بده مثلا بهونه کن چه میدونم بگو گازو روشن نزاری بخوابی یا مثلا هوا سرده شب پتو بکش روت سرما نخوری،،، خلاصه دلبری کن تا صبح نشده میاد دنبالت و عذرخواهی میکنه. برای من که گاهی قهر میکنم و سر 1ساعت جواب میده