2777
2789
عنوان

چربی زدا برای هود

79 بازدید | 5 پست

خانما میشه بگید چه چیزی خیلی خوبه؟ قبلا سیف استفاده مکردیم و زیاد خوب نبود یعنی چربی باعث شد هود خراب بشه و کلی خرج اورد.....الان دیگه میترسیم باز خراب بشه.....شما چه چربی زدایی استفاده میکنید؟؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه با چربیای  روی هود مشکل دارم مخصوصا که هودمم قدیمیه انگار پلاستیکش چربی جذب میکنه هر چی می‌سابیدم، فایده نداشت  سیف کرمی گرفتم گذاشتم قشنگ بیست دقیقه روش بمونه بعد هم با اسپری و کهنه پاکش کردم هنوزم حالت چسبناکشو داره ولی دیگه چربی روش نیست  

هود همینه  بعد از چند بار سرخ کردن غذا همیشه پر از چربی می‌شه ازاین  سیف  نارنجیا اسپری چربی‌زدا استفاده کن چربی زدایی میکنه منم ندارم ولی خونه یکی از دوستام دیدم و واقعا عالی جواب داده بود