2777
2789

باسلام به همه عزیزان و تبریک میلاد حضرت زهرا و روز مادر و زن به مادران گرامی

چون پسر من تک فرزنده و خیلی نیاز به همبازی داره و متاسفانه از همسایه ها و فامیل بچه ای نیست که بخواد بره باهاش بازی کنه و خیلی منو اذیت می‌کنه.پیش دبستانی و مهد ثقلین بردم تو خیابون برغون سه ماه ولی اصلا دوست نداره و هر روز که میخواد بره با اکراه و به زور میره.فک کنم بخاطر اینکه تعداد دخترا ۱۳تا و پسرها با پسر من۴تان و زمین بازی مناسب ندارند.حالا ما انصراف دادیم و دنبال جای دیگه ای هستم.البته دنبال آموزش نیستم صرفا دنبال مکانی سالم برای تخلیه انرژی هستم.امیدوارم دوستان اگر جایی رو سراغ دارند به من معرفی کنند.سپاسگذارم

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.

سلام عزیزم خوبین، شما بچه دار شدین 😍😍الهی شکر 

چقد خوشحالم براتون 

گلی منم مشکل شما رو دارم 😔

خیلی هم ناامیدم میشه بگین شما چیکار کردین 

شاید خدا شمارو سر راه من قرار داده که بگه ناامید نباش دخترم

سلام عزیزم خوبین، شما بچه دار شدین 😍😍الهی شکر  چقد خوشحالم براتون  گلی منم مشکل شما رو ...

سلام عزیزم خوبین؟ 

نه متاسفانه من دیگه بچه دار نشدم. خیلی تلاش کردم ولی نه طب جدید و نه از طریق طب سنتی هیچکدوم نتونستن مشکل منو حل کنن.. باز به سن شما خیلی ربط داره و سطح فعالیتتون..ورزش حتما حتما و اصلاح سبک زندگی و خورد و خوراک انجام بدین ان‌شاءالله خدا کمک کنه و همه منتظرین دامنشون سبز بشه به حق این ایام عزیز و مبارک💚🌸

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبین؟  نه متاسفانه من دیگه بچه دار نشدم. خیلی تلاش کردم ولی نه طب جدید و نه از طری ...

ببین عزیزم همه چی دست اون بالایی، از خدا میخوام دامن تو سبز کنه عزیزم، تا خدا نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته