2777
2789

دوستان ما عقد نیستیم 

و صیغه ایم 

رفت و آمد خانوادگی نداریم 

پارسال من روز مادر مناسبت ها زنگ زدم به مادرش تبریک گفتم ولی مادر ایشون تولد من فقط یه پیام داد همین!!! 

منم امسال روز مادر زنگ نزدم و میخواستم پیام بدم 

نامزدم میگه تو باید زنگ میزدی و بی حرمتی شروع کردی !!! حق با کیه ؟؟؟؟ 

اون خواستگار منه!! چرا من باید خودمو کوچیک کنم ؟ مامانش مگه به من زنگ زده که من بزنم 

و دیگر هیچ…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون الان صرفا فقط خواستگارتون نیست شما نامزد هستین و قراره زن و شوهر بشین و شما عروساون خانواده این 

یه زنگ زدن چیزی ازتون کم‌نمیکرد. وقتی میبینی نامزدت رو این چیزا حساسه بهونه الکی نده دستش 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

عزیزم زنگ میزدی بهتر بود ی تبریک میگفتی

من همه مناسبتا زنگ میزنم اونا حتی نمیدونن تولد من کی هست نه ب مناسبتی تبریک میگن

ولی من بخاطر شوهرم اهمیت نمیدم محتاج تبریکشون نیستم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

والا منم صیغه م جهت اشنایی 

ولی هدیه خریدیم باهم یردیم 

اونم عید غدیر ب من ۱۰۰ تومن پول ت پاکت گذاشته بود ...اولش ناراحت شدم ...ولی اگ منم میخواستم اینطوری فک کنم دیشب ب جای ۵۰۰ تومن باید ۱۰۰ خرج میکردیم