2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نائب گرفتید ؟؟؟ 

من دنبال نائبم پیدا نمیکنم؟

چقدر نائب ازتون هزینه گرفت ...

نوشته بود:؛:؛:؛:کسایی که تو سرنوشت هم باشن، به همدیگه برمیگردن.شاید دور باشن، شاید دور بشن، شاید دیر همو پیدا کنن اما بالاخره میرسن ...♤♤                                        عجیب نیست که یک کتاب بعد از چندین‌بار خوانده شدن، چاق‌تر می‌شود!انگار چیزی لابلای صفحه‌ها جامی‌ماندچیزهایی مثل، احساسات، افکار، صداها...^
سلام شما نایب گرفتین؟قطعا خودتون باید سعی بر ترک گناه کنید

سلام

فعلا نه 

ولی دلم میخواد چله را بگیرم و خودم اعمال زیارت را انجام بدم ..خوندن زیارت که سخت نیست امتحان کردم یه ساعتم وقت نمیبره وللللی همین ترک گناهش سخته😐

سلام فعلا نه  ولی دلم میخواد چله را بگیرم و خودم اعمال زیارت را انجام بدم ..خوندن زیارت که سخ ...

بزرگترین گناهت را بنظرم ترک کن

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

شما نائب گرفتید ؟؟؟  من دنبال نائبم پیدا نمیکنم؟ چقدر نائب ازتون هزینه گرفت ...

نائب نگرفتم ولی تو کانال همون سید ابراهیم عضوم زنگ زذم به خواهرشون گفتن کسایی که نائب میشن هفتصد میگیرن😐

نائب نگرفتم ولی تو کانال همون سید ابراهیم عضوم زنگ زذم به خواهرشون گفتن کسایی که نائب میشن هفتصد میگ ...

اره منم زنگ زدم همین قیمتو گفت بنظرم خودمون بخونیم بهتره یا حداقلش بدیم یکی از اقوام دوست اشنا ک معتقد باشه و حداقل اگه پولی هم میدیدم بره تو جیب یه مستحق ...

نوشته بود:؛:؛:؛:کسایی که تو سرنوشت هم باشن، به همدیگه برمیگردن.شاید دور باشن، شاید دور بشن، شاید دیر همو پیدا کنن اما بالاخره میرسن ...♤♤                                        عجیب نیست که یک کتاب بعد از چندین‌بار خوانده شدن، چاق‌تر می‌شود!انگار چیزی لابلای صفحه‌ها جامی‌ماندچیزهایی مثل، احساسات، افکار، صداها...^
اره منم زنگ زدم همین قیمتو گفت بنظرم خودمون بخونیم بهتره یا حداقلش بدیم یکی از اقوام دوست اشنا ک معت ...

بنظرم خودمون بخونیم خیلی بهتره و بیشتر تو حس معنویشم قرار میگیرم من امتحان کردم یکساعت وقت نمیبره ... من فقط مشکلم اینه پسرم نذازه بخونم چون میگن باید تو طول خوندن زیارت و نمازا با هیچکس حرف نزنی ..

اره منم زنگ زدم همین قیمتو گفت بنظرم خودمون بخونیم بهتره یا حداقلش بدیم یکی از اقوام دوست اشنا ک معت ...

یه کانال نائبانم داذم اونا گفتن280!!!ولی من شناختی بهشون ندارم فقط تو کانال عضوم از همین نی نی سایت معرفی کزدن

بنظرم خودمون بخونیم خیلی بهتره و بیشتر تو حس معنویشم قرار میگیرم من امتحان کردم یکساعت وقت نمیبره .. ...

میتونین یه زمانی بخونین که پسرتون بیدار نباشه و سرگرم باشه اواخر شب یا دم دمای صبح

میتونین یه زمانی بخونین که پسرتون بیدار نباشه و سرگرم باشه اواخر شب یا دم دمای صبح

نهه باید از طلوع خورشید تا غروب خونده باشیم ...بعد غروب یا قبل طلوع نمیشه ! اگه شبهام میشد خوند که اصلا مشکلی نداشتم خیلی خوب بود ولی متاسفانه نمیشه

ببینین وقتی خدا بخواد میده حاجت رو

نخواد بده خودتون رو هم بکشید نمیده

یه نفر با ده صلوات حاجت روا شده یکی هم از بس چله و دعا و... برداشته جون داده ولی هنوز حاجتشو نداده

یه کلام باید برا خدا عزیز باشی که جوابتو بده دیدین بعضیا نورچشمی آن قضیه همون نورچشمی هست