2777
2789
عنوان

خواستگار

111 بازدید | 10 پست

سلام دوستان،خواستم ازتون بپرسم از کجا متوجه بشیم یک آقا مثلا مشکل اخلاقی داره  یا نه؟،یا مثلا دخت بازه یا نه؟،ممکنه خودشون رو مثبت و خوب نشون بدن و اکثر وقتشون با ما باشه ولی با یک چند نفر دیگه هم باشن؟

تا نری زندگی نکنی متوجه نمیشی متوجه بد بودنم بشی اونم در صد داره ک اصلن متوجع اونش نمیشی

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رفت و‌امد و زیرکی و‌تحقیق کردن  میشه یه مسائل تا حدی فهمید اما تا نری زیر یه سقف ذات خراب خو ...

حالا چکار کنم؟.همش فکر های بد میادتوی سرم آخه من قبلا  یکبار ازدواج کردم

حالا چکار کنم؟.همش فکر های بد میادتوی سرم آخه من قبلا  یکبار ازدواج کردم

تحقیق کنید خوب و‌کامل عجله نگن باهاش بیزون برو ببین هیز نیست ببین خسیس نیست رفتاراشو بسنج فقط همین کارا ازت برمیاد توکل کن بخدا 

لایک نکن شعور داشته باش
تحقیق کنید خوب و‌کامل عجله نگن باهاش بیزون برو ببین هیز نیست ببین خسیس نیست رفتاراشو بسنج فقط همین ک ...

ان شاءالله پسر مذهبی هست ولی ته خشکه مذهب.رفتار بدی ازش ندیدم ولی بازم میترسم

ان شاءالله پسر مذهبی هست ولی ته خشکه مذهب.رفتار بدی ازش ندیدم ولی بازم میترسم

از مذهبیا باید یه کم هراس داشت ،،، خودت مذهبی؟؟؟ 

دیگه روانشنا میگن کم کمش باید ۹ ماه رفت و امد باشه بعد عقد کنی عجله نکن از لحاظ جنسی هم بسنجش مذهبیا یه طورین یا خیلی گرمن یا خیلی سرد😶

لایک نکن شعور داشته باش
از مذهبیا باید یه کم هراس داشت ،،، خودت مذهبی؟؟؟  دیگه روانشنا میگن کم کمش باید ۹ ماه رفت و ام ...

من خودم چادریم به یک چیزهایی معتقدم ولی فکرم بسته نیست،فکر کنم خیلی گرم باشه.مثلا چطورین؟؟ خانوم باز هستن؟

من خودم چادریم به یک چیزهایی معتقدم ولی فکرم بسته نیست،فکر کنم خیلی گرم باشه.مثلا چطورین؟؟ خانوم باز ...

دیگه برا ازدواج کل فاکتورها رو در نظر بگیر ببین عقایدتون یکی ظاهرتون بهم میاد تحصیل و سنتون مزاج جنسیتون خسیس نبودش رو چک کن ببین ادم منطقی یا خشک مذهبه و‌افراطی 

لایک نکن شعور داشته باش
دیگه برا ازدواج کل فاکتورها رو در نظر بگیر ببین عقایدتون یکی ظاهرتون بهم میاد تحصیل و سنتون مزاج جنس ...

چشم عزیزم همه چیزمون بهم میاد فقط ترسم اینه سر خواسته ی ازدواجش بمونه و اینکه زن باز نباشه همین

چشم عزیزم همه چیزمون بهم میاد فقط ترسم اینه سر خواسته ی ازدواجش بمونه و اینکه زن باز نباشه همین

دیگه الان مذهبی و غیرمذهبی نداره ادم نمیدونه طرف تو گذشتش رابطه داشته یا نداشته اما ادم لاشیو‌زن باز مشخص میشه ادم میفهمه اگه تیز باشه

لایک نکن شعور داشته باش