2777
2789
عنوان

از امروزتون درس بگیرین

246 بازدید | 20 پست

خانوما خلاصه بگم امروز خیلی ها میان میگن شوهرم  انوار ن انگار روز زنه.. 

خواستم بگم از امروزتون درس بگیرین...

وگرنه همه مردا میدونن امروز روز زنه اینقدر که اخبار و اینستا و... هزار بار گفته پس از قصدته که به روی خودشون نمیارن

حالا نظرمن اینه ما نیاز داریم امروز یکی بهمون توجه کنه و کی بهتر از خودمون

بلند شین دوش بگیرین ارایش کنید لباس مورد علاقتون بپوشین اگه پول دارین تو کارتتون یه هدیه کوچیک مورد علاقتون بگیرین برای خودتون.. غذای مورد علاقتون درست کنید و یه خانوم موفق، مستقل آغاز کنید... 

یادتون باشه خودتون رو فدای شوهرتون نکنید.. شوهرتون صاحب زندگیتون نیست شریک زندگیتونه.. اگه صاحب کارت بیرونت کنه حیرون میشی ولی شریکت شراکت بهم بزنه تو تجربه داری سرمایه داری و دوباره قوی تر همون کار رو شروع میکنی... 

خانوما امروز از خودتون شروع کنید و امروز بی نظری برای خودتون بسازین... یه زندگی جدید برای خودتون رقم بزنید

به امیدروزی که زنان سرزمینم همگی قوی و مستقل و خوشحال باشن💪

روزتون مبارک رفقا

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مرسی بیب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

اولی دومی رو انجام دادم رفتم سمت کارت که برا خودم خرید کنم یادم افتاد خالیه حالا خیلی شیک تروتمیز نشستم رو مبل در دیوار نگاه میکنم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

همسر منم کادو نخرید با اینکه میدونست خیلی حساسم و ناراحت میشم خلاصه خیلی ناراحت شدم گفتم عیب ندارد روز مرد نزدیکه منم تلافی میکنم ولییی دیدم امروز دویست و پنجاه به حسابم زد و عذر خواهی که هر چی فکر کردم به ذهنم نرسید که چی بخرم خودت برو بگیر واقعا خوشحال شدم دیر شد ولی عیبی نداره

نمیدونم چرا احساس میکنم همه این حرفا شعاره خب درسته من به خودم احترام بزارم همه این کارایی که گفتی و بکنم ولی ته تهش دلمون میخاد بهمون توجه بشه یا نه من خودم امروز با بچم رفتم بیرون غذا خوردم آهنگ شاد گذاشتم ولی ته دلم شاد نیس چون شوهرم بیشعوره 

همسر منم کادو نخرید با اینکه میدونست خیلی حساسم و ناراحت میشم خلاصه خیلی ناراحت شدم گفتم عیب ندارد ر ...

شانس آورد 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم