2777
2789
عنوان

چشم و هم چشمی خانواده همسر

592 بازدید | 9 پست

دوستان سلااام سلااااااام 

روزتون مباااااارک

یه راهنمایی میخواستم ازتون 

خانواده همسر من برای قومی هستن که همشون چشم و هم چشمی دارن در حد مرگ 

مثلا یکی پرایدش رو میکنه پژو تا کل فامیل عوض نکنن زمین نمیشینن

یا مثلا یکی تولد برای بچه ش با ی تم بگیره کل فامیل اجراییش میکنن

تو طلا که از سر و کول هم‌بالا میرن سر چشم و هم چشمی

حالا ما دوریم ولی کافیه ی کار بخوایم بکنیم از اونجایی که هرروز وسط زندگی ماهستن کل آمارمون رو دارن 

اگه بتونن بخرن اون چیز رو یا اون کار رو بکنن که اوکیه 

منم مشکلی ندارم

اگه نتونن از فرداش شروع میکنن که تو ولخرجی این کارها چیه یکم پس انداز کن

در صورتی که من کارمندم و حقوقم شکر خدا خوبه 

حالا بهم راه حل بدید وقتی تو فامیل میپیچونن من ولخرجم چی جواب بدم؟

اینم در جریان باشبد خیلی خسیسن و اگه پای چشم و هم‌چشمی وسط نباشه چیزی نمیخرن

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

اوف بترکن

منم الان خیای ناراحتم ازشون

فسقلی بچه خواهرشوهرم اومده تبریک روز زن گفته علنی بین منو جاریم فرق گراشته

بااینکه من سالها برا این لعنتی خوبی کردم

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف بترکن منم الان خیای ناراحتم ازشون فسقلی بچه خواهرشوهرم اومده تبریک روز زن گفته علنی بین منو جا ...

یعنی تو این‌ خانواده انگار مسابقه س 

همیشه پشت سرت هزار نفر منتظرن سوت بخوره بدون🤒

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

جوابشون رو بده...بگو خداروشکر دستم تو جیب خودمه و هرجور که دوست دارم و راحت باشم خرج میکنم تا کور شود هر آنکه نتواند دید....اگه نمیتونی مستقیم نظر بدی غیر مستقیم بگو....مثلامن برا خرید جهازم همه نظر میدن اکثرا هم حسودن....ولی غیرمستقیم گفتم من بدم میاد دیگران نظر بدن و هرچی پسندم باشه میخرم

جوابشون رو بده...بگو خداروشکر دستم تو جیب خودمه و هرجور که دوست دارم و راحت باشم خرج میکنم تا کور شو ...

به شدت کینه ای هستن اگه مستقیم بگم شر میکنن 

ولی راست میگی غیر مستقیم باید بگم

به شدت کینه ای هستن اگه مستقیم بگم شر میکنن  ولی راست میگی غیر مستقیم باید بگم

مادرشوهر من میگفت اینو بخر ازفلان جا بخرم ، اونو بخر و....بعد پرسید خاله ات خونتون بوده...گفتم اره اومده خونمون هی نظر میداده که چی بخرم، من اصلا دوستندارم کسی اظهارنظر کنه من هرقیمتی بابام خواست برمیدارم و زندگی خودمه و باسلیقه خودم....یه لحظه ساکت شد و گفت اره هرچی خودت دوست داری بخر....ولی ذات مادرشوهرم طوریه از الان به بعد چون فهمید من حساسم بخاطر لجم رو دربیاره ، بیشتر میگه😄

مادرشوهر من میگفت اینو بخر ازفلان جا بخرم ، اونو بخر و....بعد پرسید خاله ات خونتون بوده...گفتم اره ا ...

اینها دخالت نمیکنن ولی میپرسن اینو چند خریدی از کجا  خریدی 

فلان رستوران خوبه؟ چتد شد شام 

بتونن مثل اون کار رو میکنن که من اصلا مشکل ندارم نتونن و اینکه خیلی خسیسن دلشون نیاد انجام بدن سریع میگن ولخرجی