2777
2789

میشه اوناییکه اطلاع دارن راهنماییم کنن

دوربین عکاسی 800d کنون که لنزش ۲۴ مگاپیکسله رو دادم و بلد نیستم حرفه ای باهاش کار کنم بفروشم‌

آیفون ۱۳ پرو بخرم؟؟

بنظرتون کدوم کیفیت عکاسیش بهتره؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوالتون واقعا خنده داره

چرا خنده داره

شما دوربین یا گوشی آیفون دارید؟

اتفاقا این حرفتون از سر خامیه 

چون با چند تا عکاس سوال کردم گفتن ۱۳پرو بهتر هست 

سوال منو بخون کامل بعد نظر بده

من حرفه ای بلد نیستم از دوربین استفاده کنم

سلام عزیزم اگر میخوای عکساتو فقط تو کامپیوتر نگه داری یا برای سایت و اینستا و اینا میخوای گوشی بهتره اما اگر میخوای چاپ کنی تو سایز های بزرگ تر از کف دست و کیفیت بالا باشه و بتونی فتوشاپ حرفه ای روش انجام بدی از دوربین عکاسی 800d استفاده کن چون اصل توی عکاسی مگا پیکسل نیست اندازه سنسوره که قطعا اندازه سنسور دوربین عکاسی از دوربین تلفن همراه خیلی بیشتره و بنابراین کیفیت هم متفاوت میشه امیدوارم از نظرم استفاده کنی و به کارت بیاد 

سلام عزیزم اگر میخوای عکساتو فقط تو کامپیوتر نگه داری یا برای سایت و اینستا و اینا میخوای گوشی بهتره ...

مرسی دوستم

اما دیر پیامتونو خوندم و دوربینمو فروختم😔

سلام عزیزم منم دقیقا همین دوربین رو دارم میخوام بفروشم آیفون بخرم ولی تو دوراهی گیر کردم، تو چیکار کردی فروختی آیفون خریدی؟ راضی هستی؟

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.