2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین عکس بزارین منم بزارم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 17 پست
هیچی  گفته بودم بهش کادو وسوپرایز دوس دارم ولی اصلا رمانتیک نیست تاحالا یه شاخه گلم واسم نگرفت ...

برو برا خودت یه شاخه گل بگیر و چند تا شیرینی .قشنگ با خنده بهش بگو امروز رو برا خودم جشن گرفتم شما هم دعوتی.

شوهر منم زیاد اهمیت نمیده ولی وقتی ببینه شنگولم همراهی میکنه.حالا خودش هم چیزی گفت بگو فهمیدم کارت زیاده و فلان .درکت میکنم.ذوبش نکنی که بعدا لازمشون داریم🤣

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
برو برا خودت یه شاخه گل بگیر و چند تا شیرینی .قشنگ با خنده بهش بگو امروز رو برا خودم جشن گرفتم شما ه ...

از این ناراحتم ادمی که چیزی واسش مهمه اخر یه کاریش میکنه ولی اصلا به فکر این چیزا نیست 

بعدم مامانش میگه بچس نمیفهمه یعنی چی😂خودش الان بچه داره بازم نباید بفهمه

پسرم دنیامه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این ناراحتم ادمی که چیزی واسش مهمه اخر یه کاریش میکنه ولی اصلا به فکر این چیزا نیست  بعدم م ...

ببین دید شما با شوهرت فرق داره.اون تو خیال خودش فکر میکنه اینکه صبح میره سر کار بهترین کادو برا خانوادشه و ذهنش راضی میشه!! شما هم انتظار داری تو مناسبت خاص توجه خاصی بشه و اینجا هم ذهن شما راضی نمیشه.شروع کردید زبانی به خودش گفتید ولی نگرفته.به مادرش هم گفتید ولی باز همسرتون نگرفته! علت هم این هست که اینجا اون سیم ارتباط قطع شده.سیم ارتباط بین شما و همسرتون چرا قطع شده نمیدونم ولی هر کس داره بر اساس ذهنیت خودش به طرف مقابل خدمت میکنه.و البته هر دو ناراضی هستید.

بهترین روش به نظر من اینه که خودت به خودت خدمت کن اونجوری که در حد توانت هست ولی در عوض شاد باش.چشم انتظار منجی بودن ادم رو داغون میکنه.از اون طرف وقتی ناراحت بشی شوهرت فکر میکنه شما ادم قدر نشناسی هستی که اونهمه تلاشش رو برا زندگی نمیبینی.و خلاصه بعد ۲۰ سال زندگی به جای یه زندگی اروم کلی خاطره خیس و زجر اور برا خودتون میسازید.

مادرشون اشتباه گفتن.بچه نیست.طرز تفکرش فرق داره.نحوه ی قدر دانی و محبتش فرق داره. بعد از چند روز ازش بپرس کادوی تولد چی دوست داری؟ مطمن باش میگه هیچی   ولی بپرس دوست داری برا چکار کنم؟ ببین چی میگه.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!