2777
2789
عنوان

امروز روز مادرهه دلم گرفته😭😭😭

492 بازدید | 32 پست

یعنی خدا منو لایق مادرشدن نمیدونه 😭😭دلم خیلی گرفته

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

انشاالله دامنت سبز بشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

حامله ای الان تیکر زدی

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله به حق حضرت زهرا، دامنت سبز بشه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
حامله ای الان تیکر زدی

نه ماه پیش تو ماه پنج ایست قلبی کرد😭

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

نگو عزیزم اینطور 

من الان یه دختر دو ساله دارم ولی زندگیم رو هواست بخاطر بی عقلی شوهرم همش میگم کاش بچه نداشتم الان تکلیف زندگیم مشخص بود نه ک بخوام بخاطر پاره تنم بمونم 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
عزیزم به خداامیدوارباش وصبور باش تغذیتو درست کن وبدون حکمت خدا بوده وگرنه حتما بهت میداد

دوبار داده بهم اما تومان هفت وپنج بارداری ایست قلبی کردن😭

مگه باید حتما مادر شد .تو الان مادر یه پسر که همسرته دختر روزت مبارک .نگران نباش همه باردار میشین .ا ...

انشالله😔