2777
2789

سلام بچه ها بیاین بگین مردا و همسران  فروردین ماهیتون چجوری ان اخلاقشون؟

ویژگی بدشون بگین ؟

ویژگی های خوبشونم بگین ؟

چیاشون رو مخ هاست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خانواده دوست .خوش لباس حسود وبه شدت کاری ومسئولیت پذیر واکثرشون دوزنه هستن من دراطرافم دیدم

من معذرت میخوام این تاپیک زدم .

حالا میخوام بگم همه فروردین ماهی ها  اون ویژگی بد که گفتی ندارن . دیگه  نگید اینا .یکی از فروردین ماهی ها ببینه این حرفا رو ناراحت میشه .

از فروردین ماهی ها معذرت میخوام

مهربون و عاشقدست و دلبازی کم بی منطق

حالا میخوام بگم همه فروردین ماهی ها  اون ویژگی بد که گفتی ندارن . دیگه  نگید اینا .یکی از فروردین ماهی ها ببینه این حرفا رو ناراحت میشه .

خصوصیت آدما بستگی به خونواده و محیطی که توش بزرگ شدن و تحصیلات و این چیزا داره نه ماه تولد

فوق العاده خانواده دوست و به شدت عجووول😍

خیلی خانواده دوست .خوش لباس حسود وبه شدت کاری ومسئولیت پذیر واکثرشون دوزنه هستن من دراطرافم دیدم

حالا میخوام بگم همه فروردین ماهی ها  اون ویژگی بد که گفتی ندارن . دیگه  نگید اینا .یکی از فروردین ماهی های خوب و بنده خدا  ببینه این حرفا رو ناراحت میشه .

چرا چرا خیلی، ساده پوش و خوش تیپ ، با نظم و با سلیقه هم هستن با یکم غر غرو 😂

حالا میخوام بگم همه فروردین ماهی ها  اون ویژگی بد که گفته شد ندارن که . دیگه  نگیم اینا رو.یکی از فروردین ماهی ها ببینه این حرفا رو ناراحت میشه .