2777
2789
عنوان

چطوری پرینت مکالمه شوهر رو بگیرم

1335 بازدید | 13 پست

دوستم به شوهرش شک داره قبلا بهش خیانت کرده.شماره اش همراه اول هس.کسی بلده چه برنامه ای نصب کنه.پرینت مکالمه بگیره.واسش برنامه  همراه اول ریختیم ولی نمیداد و نشد.

نمیشه 

مراحل قانونی داره 

به هرکسیم حکمشو‌نمیدن 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

مگه الکیه 

باید بره مخابرات 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفهمه جدا میشه یا دوباره میخواد ببخشه؟

اگ میخواد ببخشه پ کلا کنکاش نکنه و همین زندگیشو ادامه بده . اگ قصدش طلاقه مدرک جمع کنه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
فقط لیست تماس هااااااا

همونم نمیشه اصلا 

فقط باید بره مخابرات و با حکم مخصوص 

اگه برنامه باشه که همه با وارد کردن شماره طرف از همه اطلاعاتش سر در میارن 

نمیشه که 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
مای ایرانسل که داره.لیست تماس ها وشماره ها رو

من پنج ساله از این چیزای ایران خبر ندارم ولی تا اونجایی که می‌دونم نمیشه و اگه هم بشه خیلی خیلی کم ..

دفترپیشخوان بره کارت ملی ببره میدن؟یا شوهرش باید باشه؟

فکر نمیکنم بشه 

ولی الان چک کردم توی سیم‌کارت ایرانسل که میگی میشه بزنی صورتحساب یه پی دی اف ریز تماس ها میاد 

ولی نمی‌دونم برای اون فرد می‌ره که پی دی اف اطلاعات و شماره هاتو برداشتی ‍ 

ایرانسل رو اره میشه.چک کردیم.ریزمکالمات هم میاد .سوالم درمورد همراه اول بود

همراه اول 

برای اون فرد می‌ره ها!

اونم توی سایتش میتونی بری بخش همون صورت حساب همه اش برات میاد