2777
2789

سلام خانوما من امروز انومالی بودم بعد گفت همه چی بچه خداروشکر سالمه فقط وزنش ۲۰ گرم کمتر از حالت معمولی هستش الان من نگران شدم چیکار کنم بخدا خوب میخورم نمیدونم چرا اینطوری گفت خودم که چاق شدم چرا بچه ام ۲۰ گرم کم داره کسی مثل من بوده کمبود وزن جبران شده؟

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش .. مغزیجات بخور بستنی اینا

وای از مغزیجات اصلا خوشم نمیاد بستنی ایناهم دکتر گفته نخور اضافه زیاد کردم چیکارکنم🥲

چرا کی استرس داری. اصلا مگه ترازو گذاشت که وزن کرد؟!!! این وزن اصلا دقیق نیست. بچه من وقتی به دنیا اومد چهارصد گرم بیشتر از چیزی بود که سونو گفته بود. هرچند نموند برام... اما اگه خیلی نگران وزن گیریش هستی شیرخشک لیدی میل بخور. مخصوص وزن گیری بچه برا خانومای باردار

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
واااای عزیزم اصلا مهم نیست غصه نخور اصل وزن گیری بچه ماه آخره خیالت راحت۲۰ گرم ک چیزی نیست

چه خوب گفتی باز خیالم یذره راحت شد خداروشکر

چرا کی استرس داری. اصلا مگه ترازو گذاشت که وزن کرد؟!!! این وزن اصلا دقیق نیست. بچه من وقتی به دنیا ا ...

نمیدونم اصلا گفت عذاب وجدان گرفتم همش حس میکنم بچه ام گشنه مونده که این مدلی شد الان لیدی میل مگه برای ماه آخر نیست از الان میشه خورد؟

چه خوب گفتی باز خیالم یذره راحت شد خداروشکر

کلا وزن گیری بچه از هفته ۲۸ اینا مهم میشه. تا اون موقع هفتگی صد تا صد تا می‌ره بالا.بعد یهو وزن میگیره. شیر خشک معمولی هم بخوری کمک می‌کنه تو‌ وزن گیری بچه. فقط اگه اضافه وزن داری مواظب باش کمی چاق می‌کنه. کره و مربای به بخور. به برا زیبایی بچت خوبه. موفق باشی

نمیدونم اصلا گفت عذاب وجدان گرفتم همش حس میکنم بچه ام گشنه مونده که این مدلی شد الان لیدی میل مگه بر ...

لیدی میل خیلی قوی هست. میتونی شیر خشک معمولی مصرف کنی فعلا. ولی میگم وزن الان مهم نیست.