سلام خانوما من امروز انومالی بودم بعد گفت همه چی بچه خداروشکر سالمه فقط وزنش ۲۰ گرم کمتر از حالت معمولی هستش الان من نگران شدم چیکار کنم بخدا خوب میخورم نمیدونم چرا اینطوری گفت خودم که چاق شدم چرا بچه ام ۲۰ گرم کم داره کسی مثل من بوده کمبود وزن جبران شده؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا کی استرس داری. اصلا مگه ترازو گذاشت که وزن کرد؟!!! این وزن اصلا دقیق نیست. بچه من وقتی به دنیا اومد چهارصد گرم بیشتر از چیزی بود که سونو گفته بود. هرچند نموند برام... اما اگه خیلی نگران وزن گیریش هستی شیرخشک لیدی میل بخور. مخصوص وزن گیری بچه برا خانومای باردار
مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
کلا وزن گیری بچه از هفته ۲۸ اینا مهم میشه. تا اون موقع هفتگی صد تا صد تا میره بالا.بعد یهو وزن میگیره. شیر خشک معمولی هم بخوری کمک میکنه تو وزن گیری بچه. فقط اگه اضافه وزن داری مواظب باش کمی چاق میکنه. کره و مربای به بخور. به برا زیبایی بچت خوبه. موفق باشی
مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام