2777
2789
عنوان

کاش زودتر روز مادر تموم میشد

988 بازدید | 38 پست

کاش زودتر تموم بشه این گیس و گیس کشیم تموم بشه 

اون مادرشوهرا رو بگو چقدر بدبختا بخاطر صد تومن فحش:ک نفرین خوردن 🥴🥴🥴🥴🥴

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

چرا اخع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخع

یک در میان تاپیک دعوا سر کادو هستش یا برا خودشون یا مادرشوهراشون

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
چیشده 

از بس دعوا هست تو تاپیکا 

دقیقا و چه دل هایی بشکنه سر نداشتن پدر یا مادر از بس توو اینستا و اینجا هی میپرسن کادو چی بخریم خو ...

چقدرم فحش خوردن 

من هیچ وقت فرق نزاشتم بینشون .مادر همیشه مادره فرقی نمیکنه مال من باشه یا مال شوهرم 

ولی خیلیا رو دیدم با جون و دل ب مادر خودشون کادو میدن ولی برا مادرشوهرو با نفرین

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
یک در میان تاپیک دعوا سر کادو هستش یا برا خودشون یا مادرشوهراشون

اها اینجا کلا همینع اوناییم ک تو جیب مادرشوهر میرن منم همشون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فک کنم فقط من کادونگرفتم🥺

عزیزم مهم دل خوشه کادو بهونه اس

يكنفر ديروز ميگفت خانمها اشتباه نكنيد به مادرشوهرتون كادو روز مادر ندين كوفت بهشون بدين 

ميگفت براي مادرشوهر كوفت كادو كنيد بهشون بدين

دلم براي مادرشوهرش سوخت

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من هیچ وقت فرق نزاشتم بینشون .مادر همیشه مادره فرقی نمیکنه مال من باشه یا مال شوهرم  ولی خیلیا ...

بخدا منم همینطور 

يكنفر ديروز ميگفت خانمها اشتباه نكنيد به مادرشوهرتون كادو روز مادر ندين كوفت بهشون بدين  &nbs ...

😂😂😂🤚🤚