2777
2789
عنوان

فک میکنین بهشتی هستین یا جهنمی؟؟

139 بازدید | 24 پست

به طرز فکرتون درباره وجود بهشت و جهنم کاری ندارم هرکس عقاید خودشو داره و محترمه.

منظورم اینه که فک میکنین خدا ازتون راضیه یا نه؟

اونطرف جاتون خوبه یانه از نظر خودتون؟

پایین ترین طبقه بهشت🙄

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که تو جهنمم اون دنیا هم خدا میدونه

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

والا من اولا تو خوزستان جهنم زندگی میکنم

دوما یه مادر دست تنها تو شهر غریبم اینقدر سختی ک میکشم

سوما زندگی سختی تو مجردی داشتم

یعنی اگر خدا منو نبره بهشت خودش میدونه

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
یعنی مهم نیس این دنیا همرو عذاب داده باشی یا باهمه خوب باشی .هرجورکه زندگی کرده باشی میری بهشت؟عقلان ...

هیچکی هیچکی هیچکی خبر اون دنیارو نداره دیدید خارجیا اصلا تو صحبت هاشون با بچه ها یا کلا تو این چیزها اصلا حرفی از جهنم نمیزنن همش میگن بهشت 

بهشت و جهنم همین دنیاست 

این نظر شخصی من هس نظر بقیه هم محترم

هیچکی هیچکی هیچکی خبر اون دنیارو نداره دیدید خارجیا اصلا تو صحبت هاشون با بچه ها یا کلا تو این چیزها ...

بله همه عقاید محترمن.

ادم با تبادل رشد میکنه.

من خودم تجربه های پس از مرگو دنبال میکنم خارجیاشم تجربه هاشون مشابه ایرانیاس.

اینکه هرکس از هرجور بخواد زندگی کنه اخرم هیچی به هیچی بنظرم عادلانه نیس.

بهشت و جهنم این دنیاس تاحدودی درسته ولی نه کامل.

دیدی یسری همیشه ظلم میکنن ابم از آب تکون نمیخوره