2777
2789
عنوان

موهامو کچله اکستنشن کنم؟

2226 بازدید | 11 پست

بچه ها من حجم موهام خیلی کمه و نازکه و حنا و چیزای گیاهی میذارم اما جواب نمیده جدیدا مزو تراپی هم میرم و اسپری لاناریا دکتر داده که بدتر ریزش موهام صدبرابر شده و امپول بیوتین ب پانتینم میزنم،به مغزم رسیده برم کلا اکستنشن کنم حجم موهام زیاد بشه چیکار کنم بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکستنشن قاتل موهست .مو جونی نداره که برداری یه دسته مو از هر تارش آویزون کنی. مو زیر چسب میپوسه .هم اکستنشن سر و هم اکستنشن مژه که تاری دید میاره. تورو خدا همچین بلائی سر خودتون نیارید .من وقتی اکستنشن می کردم مردم نمیدونستن اکستنشن چی هست اصلا .تو فامیل میگفتن فلانی مو کاشته .یعنی فک میکردن مو رشد میکنه طبیعیه. انقدر کار جدیدی بود .من پیره اکستنشنم. اونم تو دبی پیش بهترین ارایشگرا انجام دادم اما کچل شدم و در آخر ترک کردم این کارو تورو خدا خودتو درگیر نکن  

اکستنشن قاتل موهست .مو جونی نداره که برداری یه دسته مو از هر تارش آویزون کنی. مو زیر چسب میپوسه .هم ...

عزیزم من خواهرم  رسما کچل شده ریزش موی هورمونی وحشتنااااااااااک   باورنکردنی هست اگر ببینی موهاش و😭

من  بهش میگم  ک تومونداری  حداقل اکستنش کن😔

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏
عزیزم من خواهرم  رسما کچل شده ریزش موی هورمونی وحشتنااااااااااک   باورنکردنی هست اگر ببینی ...

نه اصلا بهش پیشنهاد نکن .ببین اگر موهاش جوری هست که بشه لاش مو اضافه کرد بره بازار موی گیره ای بخره موقت لای موهاش نصب کنی برای مجلس یا جلوی مهمون اگر به کل موهاش ریخته کلاه گیس سبک و کوتاه که بتونه روزانه مصرفش کنه ولی با اکستنشن کارش تمومه 

عزیژم چه محلولیه

ماینوکسیدیل با دکترت حرف بزن بعدا بخر 

یک قرص اسپیرونولاکتون هم داده 

اینارو باید ب دکترت بگی بعدا استفاده کنی چون داروی هورمونیه 

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍
نه اصلا بهش پیشنهاد نکن .ببین اگر موهاش جوری هست که بشه لاش مو اضافه کرد بره بازار موی گیره ای بخره ...

ای واای  اره خودشم میگه همین چندتار تزئینی روی سرم هم  میریزه  اگر اکستنشن کنم  ممنون عزیزم😔

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏