2777
2789
عنوان

گواهینامه دارید بیایید لطفا

547 بازدید | 38 پست

سلام 

دوستان مربی شهری وظیفه ش ۱۲ جلسه آموزش بدهد اگر چنانچه رانندگی من در شهری

بد باشه آموزشگاه منومجبورمیکنه دوباره کلاس اجباری بردارم؟؟

واینکه موقع آزمون شهری افسرخانم هم داریم یا فقط آقاست؟

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجبور نمیکنن ولی وقتی رد بشی مجبوری کلاس بگیری

افسرم فقط اقا هست من خانم ندیدم ینی 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

وقتی امتحان شهری دادین 

اگه رانندگیت خوب نباشه 

افسر برات کلاس مینویسه 

اینکه چندتا جلسه بنویسه بستگی به رانندگیت داره. 

هزینه هم داره 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

افسرزن نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

رانندگی من پیش

مربی بد باشه مجبورم دوباره مربی بردارم؟یعنی اجباره

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

افسری که امتحان می گیره که دوره ما آقا بود! مربی رو ولی خودمون انتخاب می کردیم ...

عزیزم شما رانندگیت خوب نباشه، شهری رو رد میشی و باید ساعتی که افسر برات نوشته رو حتما بری در آموزشگاه بگذرونی تا دوباره امکان امتحان بهت بدن ...

قیمت ها رو الان اطلاع ندارم ولی در کل پروسه گواهینامه گرفتن هزینه‌بر هست دیگه... 

من 14 سال پیش گواهینامه گرفتم. اگه منظورت مربیه که مربی آقا بهتره. چون خانما می ترسن ماشینشون رو خراب کنی آقایون بهتر آموزش میدن. اگه منظورت افسری که امتحان می گیره هست اون موقع افسر خانم وجود نداشت بعید می دونم الان هم وجود داشته باشه. امتحان تو شهری رو رد بشی ممکنه افسر برات جلسه آموزشی اجباری بنویسه

نه اجبار نمیکنه خودت رانندگیت بد باشه میخای که کلاس دیگه بذارن واست و هزینشو پرداخت میکنی و مربی ها هم هم مرد هست هم خانم ، مرد باشه همیشه باید یکی همراهت باشه 

موقع ازمون نهایی افسر اقاست 

مجبور نمیکنن ولی وقتی رد بشی مجبوری کلاس بگیری افسرم فقط اقا هست من خانم ندیدم ینی 

یعنی اگرافسرقبولم نکنه مجبور یشم باید کلاس اجباری بردارم؟