2777
2789
عنوان

چرا قسط وام ازدواجُ باید خانواده دختر بده ولی واسه پسر خودش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 182 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ganjepenhan     توانایی ها رو ببین  چه بصیرت هایی داریم قدر نمی‌دونیم !! از ی ...

بله من خودم میگم ذهنم حروم شد

همه میگن ماشالله باهوشی عقل وذهنت عالیه

مجرد بمونم میمونم واسه دندون

متاهل بشم به خانه داری ودبیری اکتفا میکنم

مرسی گلم

دیدم که میگم

اره همه همیطورن تو کشور ما ایطوره کار اختیاریه بیشتر از چشم شوهرو خانوادش میبینن نگاخ هر زنی سراغ ...

میگم دیگه شما کار رو به چشم منبع درامد میبینی .من کار واسم عشقه .عاشق کارم هستم .اصلا بعد درامدیش به کنار واقعا برام لذت بخشه .اینه که درک نمیکنی چی میگم . کلا دیدگاه ما به زندگی با هم فرق داره عزیزم 🌹انشالله هم شما هم ما همیشه خوب و خوش و سلامت باشیم به امید خدا .شبت بخیر

عزیزم بله در کودکیشون صد در صد باید رفاه فراهم کرد. من در قبال کودکی که بدنیا میارم مادی و معنوی مسئ ...

منم میگم اینا واسه زنان ازدواج شما بوده که همه چی ارزون بوده نه الان الان باید بعد ازدواج ساپورت کنن چیز عجیبی نیست. وقتی خونه تو تهران متری ۲۰ تومنه حداقل

منم میگم اینا واسه زنان ازدواج شما بوده که همه چی ارزون بوده نه الان الان باید بعد ازدواج ساپورت کنن ...

سانتیا جان امیدوارم ازدواج بسیار خوبی داشته باشی . جهیزیه و عروسی و همه چی مطابق میلت پیش بره.من سعی کردم بعنوان خواهر بزرگتر تجربه ام رو بگم تو خواه از سخنم پند بگیر و خواه ملال .خلاصه همه چیز مبارکت باشه گلم.🌺شب خوش

بخدا والا بلا من خیلی لذت میبرم .من فقط چهارسال اول زندگی شبانه روز تلاش کردم اونم در شغلی که واقعا ...

شغلتون چیه؟

بستگی داره چه شغلی؟

خب قبول کنین اون تایمیم که واسه زندگیتون گذاشتین از پولتون زدین واسه عشقو ارامشتون.

یه مقداریم همسر تقبل کرد

خو اجتماع بودن مادر شاغل خیلیا اونطوری که خودشون گفتن به قیمت نبود مداومش

وکمبود عاطفی.

وانتظار بالای مرد از زن میشه 

شاید مادر خانه دارن دیدین بچه هاشون موفق تر وشوهراشون پولدارترن وارامش وراحتیه بهتری دارنو تو همه چی سر در میارن 

من دندانپزشک خانخ دار هم دیدم گلم

بله من خودم میگم ذهنم حروم شد همه میگن ماشالله باهوشی عقل وذهنت عالیه مجرد بمونم میمونم واسه دندون ...

خیلی عالیه 🤦🏼‍♀️

اینکه کنایه ماجرا رو نگرفتی هم عالی تر 😏

شب خوش 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
شغلتون چیه؟ بستگی داره چه شغلی؟ خب قبول کنین اون تایمیم که واسه زندگیتون گذاشتین از پولتون زدین وا ...

عزیزم مادر من سه فرزند پزشک دارن . یدونه بنده هم فوق لیسانس هستم و مدرس کنکورم .هر چهار فرزندشون موفق هستن به لطف خدا .پدرم هم مادرم رو میپرستن. مادرم دکترای روانشناسی دارن و استاد دانشگاه هستن . خودم هم بسیار از شغلم لذت میبرم عاشق شاگردام هستم و عاشق تدریس فیزیک.و البته به امید خدا امسال هم میخوام مجدد کنکور بدم و پزشکی بخونم .☺️

عزیزم مادر من سه فرزند پزشک دارن . یدونه بنده هم فوق لیسانس هستم و مدرس کنکورم .هر چهار فرزندشون موف ...

اکثرا واسه درامد میرن پزشکی

همه سانس مادرتون رو ندارن

اکثر پزشکا هم مینالنو رندگی ندارن

ما در زندگی خانواده شما نیستیم که قضاوت کنیم.

بعضی مشکلاتم با پول نمیشه حل کرد.و

ودر ازدواج هم نیازه بیشتر از شغل عاشق خانواده وارامشو بچه ها ووقت براشون بود

خب ازدواج نمیکردین بیشتر عاشق شغلتون مینوندین.

دبدم چقد عاشقشی که طمع کردی به پزشکی

ما 4 میلیون بود که همشو شوهرم برداشت قسطاشم پرداخت کرد

ولي خب قبول دارم حرفتو خانواده شوهرمنم هیچ هزینه ای رو به عهده نگرفتن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ