2777
2789
عنوان

چرا قسط وام ازدواجُ باید خانواده دختر بده ولی واسه پسر خودش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 182 پست
خب حالا کی گفته هر کی پول بده دخالت میکنه؟! الان خانواده من پول دادن فراهم کردن دخالت کردن!؟ نه لزوم ...

خب میدونی لذت به‌کمال رسیدن رو اون کرم ابریشمی میدونه که تا اخر پیله اش رو میبافه و بعدش سوراخش میکنه میاد بیرون.میدونی اگر وسطش کمکش کنی دیگه نمیتونه بعدش پرواز کنه.لذت اون پرواز کردن چیزیه که تا بهش نرسی درک نمیکنی . منم قبول دارم اگر خواستن کمک کنن ادم قبول کنه به شرطی که دنبالش دخالت نکنن. یا مجبورشون نکنیم .قهر نکنیم .دعوا نکنیم . البته ارزش ها و معیارها با هم فرق داره.هرچیز که در جستن آنی ، آنی .🧡🌹🌺

پس از اونور هم وقتی پدر مادر پیر شدن نگهشون دارید . پرستاری کنید .اگر توقع خدمات دارید حتی در زندگی ...

ارزومه انقد خوشبخت بشم که نیاز به کار نداشته باشم از سر تفرسح برم

دوستم دانشجوی پزشکیه دلش میخاس خانوادش حامیش باشن خودش بم گفت 

بعد ازدواج فقط تفریجی برم سر کار وحقوقم برا خودم باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از اونور هم وقتی پدر مادر پیر شدن نگهشون دارید . پرستاری کنید .اگر توقع خدمات دارید حتی در زندگی ...

خب دیگه میکنیم شما از کحا میدونی من نکردم؟!  اصلا یه چیزایی میگی که نمیدونی اون خانومم میاد از دخالت حرف میزنه!

اگرم من کاری برای پدر و مادرم کردم از سر دوست داشتنشون بوده اونا پدر و مادر خوبی بودن برام من بچه خوبی خواهم بود

حرفتون خیلی درسته! باید همین باشه ولی ما داریم از اول زندگی و سختیهاش تو این شرایط بد صحبت میکنیم. ی ...

بماند که بعضی زن ها همیشه هر چی میخرنو میزنن تو سر مرد 

ومعتقدن هر چی خریدیم واسه مرد پست رفت کردیم به نسبت مجردی

کلا اگه کار اختیاری باشه زنو مث ملکه بدونن

دیگه هر کی اگه شرایطش نبود یا علاقه نداشت به کار اذیت نیست

معلمم سختی کار خودشو داره

اگه زن ومرد فرقی نداره چرا مرد حاملخ نمیشه؟پربود نمیشه؟درد بیشتریو در رابطه شب اول تجربه نمیکنه؟احس ...

بچه که نداریم فعلا ولی فکر میکنم روزی بچه دار بشیم بسیار خوشبخت خواهد بودالبته به لطف و عنایت خدا .چون هم رفاه مالی و هم رفاه عاطفی خوبی خواهد داشت به امید خدا .مخصوصا که پدر مادرش خیلی قوی هستن .خوشحالم که دختر لوس و خودخواه هجده سالگیم نیستم.خوشحالم که دعای مادر همسرم هرروز توی زندگیمون هست.خوشحالم که تکیه گاه پدرم هستم و میدونه تنها کسی که به پول هاش چشم نداره ما هستیم .

خب میدونی لذت به‌کمال رسیدن رو اون کرم ابریشمی میدونه که تا اخر پیله اش رو میبافه و بعدش سوراخش میکن ...

نمیدونم این همه آدم پولدار که با کمک به کمال رسیدن چه حس بدی دارن؟! همون دکترم واسه تجهیزات پزشکی نیازمند حمایت خانواده اس ا‌گه نه باید با وام میلیاردی دهنش سرویس شه چند سال اول فقط کار کنه و نخوره. نمیدونم من حس میکنم اینا همش توجیهات بعضی از ماست برای اینکه بگیم اصلا جه خوب ما کمک نداشتیم مستقیم و فلان

خب دیگه میکنیم شما از کحا میدونی من نکردم؟!  اصلا یه چیزایی میگی که نمیدونی اون خانومم میاد از ...

عزیزم شما که تازه داری ازدواج میکنی .هنوز نرفته داری میگی چرا خانواده شوهر قسطش رو نمیده! از تاپیک خودت دارم میگم.

خب دیگه میکنیم شما از کحا میدونی من نکردم؟!  اصلا یه چیزایی میگی که نمیدونی اون خانومم میاد از ...

بله چی بهتر از این

به شدت هم عقیدم باهاتون

ولی قربانی شدن بده اخه از زن به خدا انتظار دارن

از انور تنهایی هم سخته

ادم خوب تو زندگی خیلیی مهمه 

من نظرمو گفتم فقط 

برو ببین چقد خانواده پولدارا شاد وزرنگن 

یه دختری افسردست عصبیه یا شوهرش انتظارات داره یا علاقه به کار نداره زندگیشو میخاد مهمه براش چرا کار کنه بیشتر خودشو زجر بده

مورد بوده تو متاهلی شرایطش نشده

بچه که نداریم فعلا ولی فکر میکنم روزی بچه دار بشیم بسیار خوشبخت خواهد بودالبته به لطف و عنایت خدا .چ ...

نمیدونم چی بگم

بنظر من هیچکس هیچکس به پول پدر و‌مادر چشم نداره به محبتشون چشم داره

عشق بین پدرو‌مادر و فرزند‌اگر واقعی باشه همینطوره

چون عشق اول هرکسی پدر مادرشه و‌عشق ناخوداگاه انتظار به وجود میاره

اکثر ادمایی مث بعضی از شماها نه همتون یا خانوادتون وضع مالی خوبی نداره یا شوهرتون وضع مالی خوبی ند ...

اول که دم شما گرم که چشم جهان بین داری 

از اون طرف گوشی و از پشت ِ یک نظر اجتماعی، کل وضعیت من و خانواده و سواد و اقتصاد و فرهنگ رو دیدی 🤨

عجب بابا

حیف هست که این چشم جهان بین و این قدرت ماورایی رو استفاده نکنی 🤔

دوم من نگفتم پول و وضعیت مالی خوب اتفاق بدی هست 

من میگم زندگی مشترک یعنی استقلال در همه جوانب . نه توقع از این خانواده و اون خانواده 

و حتی گفتم  این هم می‌تونه نقض بشه و چند بار هم تاکید کردم اگر ملاک حمایت مالی هست خب مطرح کنید تو جلسات آشنایی و خواستگاری و بخشی از شروط باشه

بالاخره واسه هرکسی یک شروطی هست واسه ازدواج !!!!😏

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
عزیزم از نظر من زن و مرد فرقی ندارن و بستگی به توانایی ها داره .زمانی بود بنده چهاربرابر همسرم درامد ...

اره ولی ممکنه جدایی هم پیش بیاد

میدونی تقدیر مهمه

ما اشنا داریم خونه ها به نامش تو کار بافته دوسالیه با هنرش درامد داره

خوبه خوشگله 

شوهرش شرکت نفتیه شاده

و راحتم هست 

هر کی یه طوریه

ولی حرفای بالا رو بخون زن ومرد برابر نیستن عاطفی وفیزیکی 

خب شرایطو شوهر کی فرق میکنه با اون یکی

نمیدونم چی بگم بنظر من هیچکس هیچکس به پول پدر و‌مادر چشم نداره به محبتشون چشم داره عشق بین پدرو‌ما ...

واقعا اینجوری نیست .چون خودتون درست هستید اینطور فکر میکنید عزیزم.قبل از کرونا جمعه ها با دوستم میرفتیم کهریزک دیدن سالمندان.اونجا میدیدید که بچه ها چه موجوداتی هستن .چطور پول پدر یا مادر رو بالا کشیدن بعدم مثل اشغال انداختنش دور .

اکثر ادمایی مث بعضی از شماها نه همتون یا خانوادتون وضع مالی خوبی نداره یا شوهرتون وضع مالی خوبی ند ...

@ganjepenhan  

توانایی ها رو ببین 

چه بصیرت هایی داریم قدر نمی‌دونیم !!

از یک نقد اجتماعی چه برداشت همه جانبه ای دارن ایشون 😎😂

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
اره ولی ممکنه جدایی هم پیش بیاد میدونی تقدیر مهمه ما اشنا داریم خونه ها به نامش تو کار بافته دوسال ...

من نگفتم برابرن .گفتم زن و مرد برای من فرقی نداره.هرکس یه توانمندی هایی دارن فارغ از جنسیت . که در زندگی اونارو میذاره وسط و باهم زندگی رو میسازن