2777
2789
عنوان

چرا قسط وام ازدواجُ باید خانواده دختر بده ولی واسه پسر خودش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 182 پست
نمیدونم چی بگم بنظر من هیچکس هیچکس به پول پدر و‌مادر چشم نداره به محبتشون چشم داره عشق بین پدرو‌ما ...

دقیقا کسی چشم نداره ولی پدر و مادری که ادعا میکنه بچشو دوست داره قطعا به فکر آینده و خودخواه نیست و واسه این روزای بچه فکری کرده. مثل پدر و مادر خودم و خیلیای دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه که نداریم فعلا ولی فکر میکنم روزی بچه دار بشیم بسیار خوشبخت خواهد بودالبته به لطف و عنایت خدا .چ ...

من زندگی اینجوری مث شما رو دوس ندارم ترجیحا نمیپسندم

با اجیمم سر همین منو مامانم مخالفیم 

چقد کار

من همیشه میگم کاش مادرم خونه بود

خسته شد وقت نداشت

همه چی رو خودش بود

همیشه میگم دو تا داماد خوب پولدار نصیبش کنخ

هیچی بهتر از ارامش نیست 

هر کی یه امتیازی داره یکی نداره

زن ومرد برتریشون به تقواشونه 

خیلیا به اسم استقلال زندگی بچه هاشونو داغون میکننو خودشونو بعدم الکی فقط واسه دک وپز اومدن ارامشم ندارن همیشم خسته وافسردن

بعدشم مگه نمیگی دخترت خودش بابد کار کنه

پس دیگه رفاه مالی تو برا چیشه؟

تو باید خودت لذت میبردی میگشتی شاد بودی 

اون بقول خودت وظیفه خودشه 

من زندگی اینجوری مث شما رو دوس ندارم ترجیحا نمیپسندم با اجیمم سر همین منو مامانم مخالفیم  چقد ...

دقیقا خود ایشونم میگه رفاه فراهم کردم! خب پس باید فراهم کرد دیگه! اگه بچتو دوست داری و عقل داشته باشی این کارو میکنی! و

یعنی پول رو خانواده پسره برداشته و قسط رو داماد داره میده؟

نه خودش برداشته واسه تیکه های جهازش ولی خودش میده قسطشو حالا واسه جهاز دختر خانوادش وامو برمیدارن ولی قسطشو خودشون میدن. من میگم چه فرقی هست بین دختر و پسر 

من زندگی اینجوری مث شما رو دوس ندارم ترجیحا نمیپسندم با اجیمم سر همین منو مامانم مخالفیم  چقد ...

بخدا والا بلا من خیلی لذت میبرم .من فقط چهارسال اول زندگی شبانه روز تلاش کردم اونم در شغلی که واقعا عاشقشم.با اینکه الان نیاز مالی هم بهش ندارم ولی بازم عاشقانه کارم رو دوست دارم و لذت میبرم.اگر عاشق شغلت باشی خود کار کردن واست تفریحه گلم. از رفاه مالیم هم دارم استفاده میکنم و لذت میبرم .خیلی بیشتر از اونیکه فکرش رو بکنی.برعکس تو من خیلی خوشحالم که مادرم شاغل بودن و هنوز هم هستن . کار کردنشون واقعا باعث شد ما بحران بلوغ نداشته باشیم بعنوان خانمی که ر اجتماع یودن بسیار راهنمای خوبی برای من و حتی دوستای من بودن و هستن .

نه خودش برداشته واسه تیکه های جهازش ولی خودش میده قسطشو حالا واسه جهاز دختر خانوادش وامو برمیدارن ول ...

بهتر بود خانوادش اگه وسعشون میرسه اون چند تیکه رو کمک کنن

دوست من دختر و پسر وامشون رو ی زمین خریدن و خانواده ها قسط رو میدن

خوب اینجوری کلی جلو میوفتن شرایط سخته باید حمایت خانواده ها باشه

دقیقا خود ایشونم میگه رفاه فراهم کردم! خب پس باید فراهم کرد دیگه! اگه بچتو دوست داری و عقل داشته باش ...

عزیزم بله در کودکیشون صد در صد باید رفاه فراهم کرد. من در قبال کودکی که بدنیا میارم مادی و معنوی مسئولم. مگه غیر از اینه؟ پدر مادرم هم همینطور بودن.بهترین مدارس .بهترین امکانات رو برای ما فراهم کردن.همیشه حمایت و ساپورت عاطفی و مادی داشتن اما از زمان ازدواج دیگه وظیفه مالی ندارن مگر اینکه لطف کنن کمک کنن .اگر دلشون نخواد وظیفه ای ندارن

عزیزم بله در کودکیشون صد در صد باید رفاه فراهم کرد. من در قبال کودکی که بدنیا میارم مادی و معنوی مسئ ...

اره همه همیطورن

تو کشور ما ایطوره کار اختیاریه

بیشتر از چشم شوهرو خانوادش میبینن

نگاخ هر زنی سراغ دارم موقع طلاق پشیمون شده جرا به مرد پول داده

مادرم اینا یه دکتری داشتن خیلی تو کوچیکی به بچش بها داد

بچش گفتش نمیرم پزشکی پول شما کافیمه

حرفمون با ه

خانواده هاییه که خوبنو بچه هاییه که قانع ووظیفه شناست

مجردی وطلاق واسه کار زن بهتره 

مرد خوب خوبه ذاتش ربطی به هیچ ندارش

شمام قبول کن کار هم یه معایبی داره از زندگی مشترکش میگذره