2777
2789
عنوان

چرا قسط وام ازدواجُ باید خانواده دختر بده ولی واسه پسر خودش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 182 پست
خب حالا کی گفته هر کی پول بده دخالت میکنه؟! الان خانواده من پول دادن فراهم کردن دخالت کردن!؟ نه لزوم ...

بنظر منم همه اش بهونه است من خیلی از خانواده های پسرو‌دیدم حمایت نمیکنن دخالتم میکنن

و‌برعکس خانواده ای که همه جوره دور عروسشون میگرده اگه بگه بالا چشمت ابرو فرزند سالاریه و‌پسر حسابشونو میرسه

بنظر منم همه اش بهونه است من خیلی از خانواده های پسرو‌دیدم حمایت نمیکنن دخالتم میکنن و‌برعکس خانواد ...

دقیقا واقعیت زندگی همینه. یا خانواده دخالت گرن یا نیستن ربطی به پول دادن و ندادن نداره! البته ممکنه باعث بشه نظر بدن ولی خیلی راحت میتونی بپیچونیشون دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه ما که مستقل بودیم سختی های تلاش و صرفه جویی و ...‌‌‌‌‌‌‌  بوده ولی باعث شده هیچ کس اجا ...

دقیقاااااا ، خواهر برادرهای من  از روز اول زیر چتر حمایت پدرم بودن و برای همین استقلال ندارن و همینطور اون احترامی که پدرم سر مسائل مهم باهاشون مشورت کنه و کمک بخواد رو ندارن ولی سر تمام مسائل مهمشون از منو همسرم مشورت میگیرن.من این احترام برام خیلی با ارزشه .به علاوه اینکه چهارسال اول ازدواجم به حای اینکه به خاله زنک بازی و دعوا با خانواده شوهر و خانواده خودم بگذره صرف رشد عقلی و شخصیتیمون شد.

خب حالا کی گفته هر کی پول بده دخالت میکنه؟! الان خانواده من پول دادن فراهم کردن دخالت کردن!؟ نه لزوم ...

خب دیگه حرفی نمی مونه!!! 

اینجا میشه یک بن بست گفتمان  بین من و شما 

خوشبخت باشی 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خب من این تفکر رو قبول ندارم راستش.به نظرم همینه انقدر زندگی ها جنگ و دعواس و اینکه در ازدواج ملاک ا ...

واقعا نمیدونم چی بگم

و کل زنای شاغل دنیا بحثشون با شوهر رو پول خودمو خودته 

حالا چرا ایطوریه گلم؟

چون همه چیو از چش زن میبینن زن بش فشار میاد ازش سواستفاده میشه

دکترا همش استوری گدا بودن خانواده هاشونو میزارن

بده تو رفاهی مستقلی مث اون فامیل زرگرمون به همه چیش عالی میرسید شغل معمولیم داشت

عریزم خانواده کمک کنه انقد فشار به زن نمیاد وزندگی بهتری دارن

تازه حتی کار هم وطیفه زن نیست مرد دیدم به خودشون فشار میارن در عوض زندگیشون قشنگتره ارومتره

داییم تو مخاباته خانه خریدن برا دخترشون بهتراز دوتا دخترداییم که خودشونو شوهراشون کار میکننو مستاجرن یا خونه مال پدرشونه بدبختا 

شوهر دخترداییمو باباش پول گذاشتن 

واسه زن پسر اوردنو شوهر خوبو ارامش داشتم مهمتره اطراف ما اینکه به خودش برسه ویه لیسانس

والا خارج هم شغل اصلیشون نوشته بود مادر وهمسر خوبه واینکه اونجام همش دنبال عشقو ازدواجن 

رو زن مث کالا قیمت نزاریم لطفا 

من نمیگم کمک کردن قبول نکنید ولی اگر نمیخوان کمک کنن طلبکار نباشید

یه دختر ارایشگر معلم بود بیچاره دلم براش سوخت 

موهاش یفید پیر شده ومجرده 

همشم میگف همه چچی پول نیست بستگی داره خونواده بت پول تو جیبی بدن یا نه وافسرده مانند بود

نگاه همه میتونن شاغل شن

ولی زندگب خوب وشوهر خوب پولدار وخانواده خوب پولدار وهر کسی نداره

من نمیگم کمک کردن قبول نکنید ولی اگر نمیخوان کمک کنن طلبکار نباشید

ولی من انتظار کمک دارم تو این شرایطی که خودم توش دخیل نبودم. نه به دنیا اومدنم دست خودم بود نه تو ایران بودنم. هر پدر د مادری باییییید به فکر آینده بچه اش باشه!!! خودم مادر میشم و همین فکرو خواهم داشت. این خودخواهی که هیچی واسه بچمون نذاریم و همشو بخوریم. واقعا خودخواهیه

واقعا نمیدونم چی بگم  و کل زنای شاغل دنیا بحثشون با شوهر رو پول خودمو خودته  حالا چرا ای ...

عزیزم از نظر من زن و مرد فرقی ندارن و بستگی به توانایی ها داره .زمانی بود بنده چهاربرابر همسرم درامد داشتم ایشون مجددا داشتن درس میخوندن رشته جدیدی رو شروع کنن و دارو قبول شدن .امسال نوبت منه و ایشون کارشون رو زیاد کردن که من دوباره تحصیلم رو ادامه بدم.زندگی یعنی رفاقت و شراکت و کمک به همدیگه .هرکی یه گوشه کارو بگیره .

خب دیگه حرفی نمی مونه!!!  اینجا میشه یک بن بست گفتمان  بین من و شما  خوشبخت باشی ...

اکثر ادمایی مث بعضی از شماها نه همتون

یا خانوادتون وضع مالی خوبی نداره

یا شوهرتون وضع مالی خوبی نداره کارم کنینو خانواده بازم کم میارین پول

یا عقده تایید شدن ومنم منم دارین

خدا در قرانو خانواده های اشرافی خارج هم نشون داده 

راحتی وپول بهتره تا پول خالی با زجر

موفق باشید

ولی من انتظار کمک دارم تو این شرایطی که خودم توش دخیل نبودم. نه به دنیا اومدنم دست خودم بود نه تو ای ...

پس از اونور هم وقتی پدر مادر پیر شدن نگهشون دارید . پرستاری کنید .اگر توقع خدمات دارید حتی در زندگی مشترکتون ،توقع اینکه روز پیری مادر پدر همسر رو نگه دارید هم داشته باشید .نمیشه ما از اونور بگیم زندگی های قبیله ای و دور هم قدیم رو دوس نداریم چون دخالت میکردن از اینور مثل همون قدیم توقع داشته باشیم پدر مادر تا دور از جونشون دم گور هم ساپورتمون کنن.

عزیزم از نظر من زن و مرد فرقی ندارن و بستگی به توانایی ها داره .زمانی بود بنده چهاربرابر همسرم درامد ...

اگه زن ومرد فرقی نداره

چرا مرد حاملخ نمیشه؟پربود نمیشه؟درد بیشتریو در رابطه شب اول تجربه نمیکنه؟احساس وعاطفه بیشتری نسبت به بچه نداره؟عاطفی تر نیست؟انقد به خوشگل بودنش شدیدا توجه نمیشه؟اشپزی نمیکنه؟

گلم خیلیا مث شما نیستنو میخان بهتر وبا کیفیت تر به ابعاد مهم زندگیشون به عنوان یک رن برسن

قبل ازدواج فرقی نداره ولی بعدش چرا

برو زندگیای خیلی دکترا رو نگاه کن

این چه زندگی ایه

تقصیر دید خود خانماست

در صورتیکه تو خارج هم بخاطر ابنکه زن به زندگیش میرسه یه تایمیو بیشتر از مرد حقوقش کمتره

بیچاره بچتون

عزیزم از نظر من زن و مرد فرقی ندارن و بستگی به توانایی ها داره .زمانی بود بنده چهاربرابر همسرم درامد ...

حرفتون خیلی درسته! باید همین باشه ولی ما داریم از اول زندگی و سختیهاش تو این شرایط بد صحبت میکنیم. یه زمان یادم دوستم تازه ازدواج کرده بود گفتم خودم جهازمو میگیرم معلم بود! ۱.۵ حقوقش بود ۴۰۰ داد لباسشویی خرید! خیلی راحت. ولی الان لباسشویی حداقل ۱۰ تومنه حقوقش ۴ تومن. پس دیگه اوضاع فرق کرده. باید ۳ ماه کار کنه واسه یه لباسشویی. این تز خودمون می‌خریم مال گذشته بود. من که خیلی ممنونم از خانوادم بابت اینکه همه چی خریدن جنس خوبشم خریدن چون واقعا تو این اوضاع نباید جنس بدم خرید خراب شه دیگه تعمیر و خرید جدیدش واقعا سخته