2777
2789
عنوان

چرا قسط وام ازدواجُ باید خانواده دختر بده ولی واسه پسر خودش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 182 پست
شغلتون چیه؟ بستگی داره چه شغلی؟ خب قبول کنین اون تایمیم که واسه زندگیتون گذاشتین از پولتون زدین وا ...

هنر نیست طرف بره دندونپزشکی بخونه بشینه تو خونه !

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ازدواج کردی؟

پدرم با من مشکل داره

دانشجو فرهنگیانم

افسردگی شدید دارم

خیلی باهوش بودم در فرزانگان

مادر وپدرم همیشه سر کار ودرگیر مسائل مردم بودن 

خودمم خسته وتنها وریاضی وزبان میخاستم نذاشتن برم بزور بردنم تجربی

همیشه یکیو میخاستم درکم کنه 

دلم ازادی میخاست زبانمم خوب بود 

بابام همش اذیتو کتکو دعوا رو پول بود

بم حق بده خسته بشم خوشبخت شدن حق هر ادمیه

همه رو دیدم هر کس یه مشکلاتی داشت.

مشکلم حالت روحیمو استرسم بود ذهنم همه جا حتی مشاور گفت ماشالله خیلی خوبه 

۲۱ سالمه مجردم خانوده جانباز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنر نیست طرف بره دندونپزشکی بخونه بشینه تو خونه !

نگا ادم کار نکنه بهتره تا دندونای مردمو خراب کنه

خانه داری بهترین شغل وهنره واسه یک زن متاهل واولویته 

هنرم نیست ادم از ازدواج فقط اسمشو تو شناسنامه داشته باشه

مهم اینه خودش راضیه شاده

کم کار میکرد دندونپزشکی دست میخاست شوهرشم دکتر بود

نگا ادم کار نکنه بهتره تا دندونای مردمو خراب کنه خانه داری بهترین شغل وهنره واسه یک زن متاهل واولوی ...

چه طرز فکری! 

اگه آنقدر بی سواد بود و تو دوران دانشگاه چیزی یاد نگرفته بود که بخواد دندونای مردمو خراب کنه دیگه نمیشه بهش گفت دندونپزشک!

درضمن خانه داری نه هنر نه شغل هست. شغل فعالیت‌ی هست که در ازای کسب درآمد کنی.خودتو گولنزن

مگه مرد متاهل یسری خونه است که زن متاهل یسری باید خونه باشه؟!

کجا زندگی میکنی چند سالته؟

پدرم با من مشکل داره دانشجو فرهنگیانم افسردگی شدید دارم خیلی باهوش بودم در فرزانگان مادر وپدرم ه ...

عزیزم چون باهوش هستی ذهنت هم پراکنده اس .من خودم هم مشکل تورو داشتم .باید خودت رو مشغول کنی.اگر دانشجوی فرهنگیان هستی ادامه بده خوندش رو .لیسانست رو بگیر بذار پشتوانه مالی داشته باشی . استقلال مالی یک خانم خیلی مهمه. بعدا در زندگی خدای نکرده اگر انتخابت اشتباه باشه نمیشینی کتک بخوری و التماس کنی.یا اصلا شاید ازدواج نکنی .مجبور نمیشی محتاج پدر مادر باشی. کار کن .کار جوهر انسانه . در اجتماع بودن بهت کمک میکنه از ترس هات فاصله بگیری .اتکا به نفس پیدا کنی . استعداد هات رو بشناسی . بذار لیسانست تموم بشه .بعد تصمیم بگیر دلت میخواد چه کار کنی .برو تو جامعه.قدم های کوچیک بردار اولش . به چی علاقه داری .مثلا زبان برو کلاس زبان ، نقاشی .کم کم از لاکت بیا بیرون . کتاب بخون .معاشرت کن . موسیقی خوب گوش کن وفیلم ببین . و کار کن تاکید میکنم روش چون درامد داشتن بهت اجازه میده بتونی تفریح کنی و چیزایی که دوست داری بخری. نشین یکی با اسب سفید بیاد بگیرتت.اونوقت هروقت دلش بخواد از اسبش میندازتت پایین .کار کن تلاش کن خودت اسب بخر  کنار مردی که دوسش داری بتازون . ضعیف نباش . منم فکر میکنم باهوشی ولی سردر گم .و عصبانی .البته حق داری .همه مون همینطور هستیم با این اوضاعی که واسمون درست کردن ولی ادمیزاد به تلاش و امید زنده است .ما زنده برانیم که آرام نگیریم.موجیم که آسودگی ما عدم ماست.

متاسفم واست هر کس یه شرایطی دار۶

اشکال نداره تاسف بخور با تاسف خوردن تو نه چیزی از من کم میشه نه چیزی به تو اضافه میشه!

هرکس شرایطی داره ولی قرار نیست بگیم کار اونطرف درسته برای همه! اون خانوم به هر دلیلی نخواسته از درسی که براش وقت گذاشته و زحمت کشیده ثمره اش رو استفاده کنه دلیل نمیشه کسانیکه این کار و درست و خوب نمیدونن هم مثه این خانوم باشن!

چه طرز فکری!  اگه آنقدر بی سواد بود و تو دوران دانشگاه چیزی یاد نگرفته بود که بخواد دندونای مر ...

یکی از بهترین جراحان فک و صورت شمال یه خانم دکتری هستن که واقعا من تحسینشون میکنم. دوست خودم هم متخصص زیباییه .دندانپزشکه .لمینت و کامپوزیت ... کارش از صدتا همکار اقا بهتره

عزیزم چون باهوش هستی ذهنت هم پراکنده اس .من خودم هم مشکل تورو داشتم .باید خودت رو مشغول کنی.اگر دانش ...

چون پدرم اینطور بوده ازدواج خوب برام مهمتره

همه چی شغل نیست

کارمم ادامه میدم ولی روحی نیاز دارم درکم کن

خیلی خانمای شاغل هم نیازایی دارنو حسرتایی که نمیگن

اشکال نداره تاسف بخور با تاسف خوردن تو نه چیزی از من کم میشه نه چیزی به تو اضافه میشه! هرکس شرایطی ...

عزیزم پس وقت وزحمتی که زن واسه زندگیش میزاره چی؟

شما ازدواج نکن با این طرز فکرت

داری حضرت زهرا رو زیر سوال میبری 

ازدواج خوب هنوزم واسه خانما از همه چی مهمتره

هم شغله حقوقی داره وزحماتی هم هنره اشپزیو اینا

خیلیا عرضه ولیاقت زندگی خوبو ندارن 

اشکال نداره تاسف بخور با تاسف خوردن تو نه چیزی از من کم میشه نه چیزی به تو اضافه میشه! هرکس شرایطی ...

تو مشکلت اینه کلی گفتی

دلیل نمیشه شاغلا شوهر وزندگی خوب براشون مهم نباشه

زن از زن بودنو وظایف اصلیش دلیل نمیشه بگذره

اگه گذشت دلیل نمیشه صدمشو نبینه

چون پدرم اینطور بوده ازدواج خوب برام مهمتره همه چی شغل نیست کارمم ادامه میدم ولی روحی نیاز دارم در ...

وا چه حسرتی! اتفاقا حسرت واسه خانومیه که شغل نداره باید چشمش به دست شوهرش باشه هیچ برنامه و هدفی تو زندگیش نیست که مختص خودش باشه اتفاقا اونا حسرت دارن

چون پدرم اینطور بوده ازدواج خوب برام مهمتره همه چی شغل نیست کارمم ادامه میدم ولی روحی نیاز دارم در ...

عزیزم هرچی رشد کنی شانس بهتری برای ازدواج هم پیدا میکنی . به نظر من شما حتما مشاوره برو کمک بگیر.در ازدواج هم بیشتر از جیب طرف با فکر طرف و شعور و تربیت طرف ازدواج میکنی گلم . این راز ارامشه. اگر چیز دیگه ای فکر میکنی یعنی ما دیدگاهمون به مسائل خیلی فرق داره و عملا من بدرد راهنمایی کردن به تو نمیخورم .باید با مشاور صحبت کنی .باز اگر حس کردی کمکی ازم برمیاد پیام بده 🌹

عزیزم چون باهوش هستی ذهنت هم پراکنده اس .من خودم هم مشکل تورو داشتم .باید خودت رو مشغول کنی.اگر دانش ...

من نمیدونم منطورتون درامدتون به اندازه پزشک عمومی بود

ممنون بابت راهنمایی هاتون

ولی یه دختر ویه زن همه جا درکو عشقو عاطفه براش مهمتره

خدا بخواد ومعجزه بشه یه نفر میتونه یه عشقوزندگی پایدار داشته باشه با ارامش ودرست زندگی کنه

کار خوبه ولی شوهر خوب پولدار در نهایت همه میگن مهمتره

خوب باشه خانواده هم منت نمیزاره محتاجم نیستیم میگن وظیفشونه

حقوقم کمه وقتم پره مسائل جسمی درسی روحی هست نه فقط مالی 

والا دوستام که شاغلنو دکترا ازدواج کردن از وقتشونم زدن

نمیدونم شوهر خوب چیه که همه راضی ترن

هر کس یه شرایطی داره نباید بگم حروم شدم شاید به صلاحم بوده