2777
2789
عنوان

چرا قسط وام ازدواجُ باید خانواده دختر بده ولی واسه پسر خودش؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 182 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا واسه درامد میرن پزشکی همه سانس مادرتون رو ندارن اکثر پزشکا هم مینالنو رندگی ندارن ما در زند ...

عزیزم دعوا داریم باهم؟ طمع ندارم به پزشکی .من عاشق همسرم هستم از اونروزی که یادم میاد ☺️. ما تو زندگی اهداف مشترک زیادی داریم که خب در این مقال نمیگنجه بخوام بگم . من کمک کردن به ادم هارو دوست دارم.درامد من از تدریس کنکور بیشتر از پزشک نباشه کمتر نیست.خودمون موسسه کنکور داریم .یه سری اطلاعات رو ترجیح میدم نگم اینجا گلم . پزشکی از کودکی عشق من بود چون راهی بود که اطرافیانم میرفتن و من باهاش بزرگ شدم.منتها در دوران دبیرستان المپیاد فیزیک قبول شدم و یه عشق بالاتری به فیزیک پیدا کردم و الان هم پشیمون نیستم .همیشه فیزیک رو دنبال میکنم . خیلی خوشحالم که تو سنی میخوام مجدد پزشکی بخونم که حس مسئولیت پذیری رو عمیقا میفهمم و میتونم با بیمار تعامل بهتری داشته باشم . چون تجربه زندگی از من ادم مسئولی ساخته ☺️

ندیدم دفیری فیزیک درامد خاصی داشته باشه مث دکترا حرف میزد

من اسمم رو بگم شما ممکنه بشناسی اگر در محدوده کنکور فعالیتی داشته باشی . تک تک پیام های من به شما اینجا مشخصه ولحن و نزاکت شما از جمله هاتون میباره.موفق باشی. شب خوش 

عزیزم دعوا داریم باهم؟ طمع ندارم به پزشکی .من عاشق همسرم هستم از اونروزی که یادم میاد ☺️. ما تو زندگ ...

دبیری خوندی یا فیزیک محض؟

موفق باشی عالیه

حتی دکترا وهمه میگن پس قبول کن عشق مهمتره باعث همه چی میشه

وبخاطر شغل از خیلی کارا ادم خودبخود باید بزنه

مگر با گرون گرفتنو حروم خوری بالا بره

دبیری اموزشو پرورش میکن سختو وقت گیره

فقط خصوصی بودین؟

هر کی یه نظرب داره

یکیم شوهر وخانوادش پولداره هوشبخته زرنگه خوشگله سراغ دارم

مهم خوبیه وشادی

من اسمم رو بگم شما ممکنه بشناسی اگر در محدوده کنکور فعالیتی داشته باشی . تک تک پیام های من به شما ای ...

زیادی مغروری

واسه خدا بهم زدن همه اینا کار نداره

باور کن همه چی کار ودرامد وپز وکمبود نیست

مشخصه کم اوردی وناراحت شدی

مگه دختری که میره سرکار همیشه جهیزیه شو خودش میده؟! من میرم سر کار ولی الان دارن خانوادم میدن چون جه ...

باید خودش بده چرا باید پدرش بده وقتی خودش شاغله

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم دعوا داریم باهم؟ طمع ندارم به پزشکی .من عاشق همسرم هستم از اونروزی که یادم میاد ☺️. ما تو زندگ ...

کار خوبی داره بدیم داره

اگه واقعا فیزیکو میخاستی سمت پزشکی نمیرفتی حالا کو تا دربیای بعضیام پول میدن

مثل خانم خونه وزندگی حرف نمیزنی

مردونه بودنو نمیپسندم

دبیری خوندی یا فیزیک محض؟ موفق باشی عالیه حتی دکترا وهمه میگن پس قبول کن عشق مهمتره باعث همه چی می ...

فیزیک محض .خودم خصوصی کار میکنم . من هیچ جای پیام هام به تو توهینی نکردم و چیزی نگفتم مه بخواد تورو ازرده کنه ولی تو عصبی شدی و عکس العمل تند نشون دادی .مهمترین مسئله در برخورد ادم ها ادب و نزاکته .اینه که این بحث همینجا تموم بشه از طرف من ،راحت ترم.فکر میکردم داریم دوستانه با هم صحبت میکنیم.حالا که اینجوری نیست مایل به ادامه نیستم بای

شاید خانواده هم واسه موسسه کمکتون کردنو بچه هم نداری وخونواده مشوق بودن

موثره

فیزیک محض .خودم خصوصی کار میکنم . من هیچ جای پیام هام به تو توهینی نکردم و چیزی نگفتم مه بخواد تورو ...

چن سالته؟

ببخشید 

ازت خوشم اومد اولین باره

اره فقط ذهن نیست

خیلیا از دکترا باهوشترن خودشون ترجیحشون راحتیو زبانه

من پزشکی نمیخاستم

زیادی مغروری واسه خدا بهم زدن همه اینا کار نداره باور کن همه چی کار ودرامد وپز وکمبود نیست مشخصه ...

فکر میکنم ایراد از غرور من نیست . خدا قادر مطلقه و شکی توش نیست . فکر میکنم ایراد از شماست که این برداشت رو کردی . و شاید هم من طرفم رو اشتباه تشخیص دادم .از اول نباید باهاتون صحبت میکردم . فکر کردم دوستانه با هم گپ میزنیم نمیدونستم ......

فکر میکنم ایراد از غرور من نیست . خدا قادر مطلقه و شکی توش نیست . فکر میکنم ایراد از شماست که این بر ...

نه صحبت کنین

کاش من جای شما زبان محض بودم

من درامد کار ازاد با زبانو بیشتر دوست داشتم

از خستگیه درکم کن

گاهی دلم مبخاد یه خانه دار خوشبخت باشم