2789
عنوان

روز مادر 🥲😔

220 بازدید | 17 پست

ای کاش خدا یه نظری کنه منم امسال روز مادر ،مادر بشم 😔 فردا قراره ازمایش بتا بدم برام دعا کنین 💔

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ان شاالله 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

ناامید نباش عزیزم 

ان شاالله هر چه زودتر خدا دامنتو سبز کنه

ان شاالله سال بعد روز مادر یا نینیت بغلت باشه یا تو دلت

منم پارسال روز مادر خیلی گریه کردم و دعا کردم خداروشکر امسال نی نی تو دلمه الهی بزودی دلت شاد شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

انشالله سال بعد همین موقع بچت بغلته و نمیذاره بخوابی خواهر منم منتظره مادرشدنه  انشالله دامن ...

به حق فاطمه زهرا انشالله هیچ زنی حسرت مادر شدن ب دلش نمونه 😌

ناامید نباش عزیزم  ان شاالله هر چه زودتر خدا دامنتو سبز کنه ان شاالله سال بعد روز مادر یا نین ...

خداحفظش کنه نی نیتو عزیزمممم 

میشه دعا کنید هرچی صلاحه واسه خواهرم پیش بیاد اگه به خواستگارش جواب مثبت دادیم خوشبخت بشه 

اگه مایلید چندتا صلوات بفرستید

یه دنیا ممنون 

استارتر منم دعا میکنم ان شالله باردار باشی 

اگه نبودی ماهه بعد بشی

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
خداحفظش کنه نی نیتو عزیزمممم 

مرسی عزیزم

از حضرت زهرا بخواه ان شاالله ناامیدت نمیکنن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍