2777
2789
عنوان

نامزدم

464 بازدید | 8 پست

سلام ببخشید شده گوشی الکی انلاینی واتساپ رونشوت بده؟ نامزدم همص زده انلاین وقتی میگم ۲۴ ساعت چیکار میکنی میگ گوشی من ایفونه بروز نشده اینجوریه و توسامسونگی نمیدونی

تعداد رای : 37
نظرسنجی
اره
13
35%
نه
24
64%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با احترام دلیلش منطقی نیست اما گوشیمو گم کرده بودم درحالی که واتساپ انلاین میزد و بازدید داشت قشنگگگگگگ مردم بعد ۲ روز پیدا شد اما کسی وارد گوشی نشده بود 

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

اره بعضی مواقع

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚

گوشی شوهرم دستم بوده از وات خارج شدم بعد با گوشیم ک واتساپش چک میکردم میزد آنلاین...ولی ن در حد یه ساعت فوقش ۵یا ده دقیقه

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

ممکنه بعضی وقتا پیش بیاد اونم بخاطر اینه که برنامه رو کامل نمیبندن ولی اینکه 24ساعت و 7 روز هفته باشه و خیلی زیاد پیش بیاد نه طبیعی نیست 

تاخیر درحد نیم ساعت هستش بعدش آفلاین میزنه 

به خودت باور داشته باش