2777
2789
چند سالشه ،؟

چهار سالشع هنو راه نمیره چهارست پا میره .حرف هم نمیزنه بیش فعالی هم داره ‌حرف گوش نمیذه یاهم عقلش نمیکشه .نمینونم دیگع چرا اخه سرنوشتم اینجویه

انسانم آرزوست...
چهار سالشع هنو راه نمیره چهارست پا میره .حرف هم نمیزنه بیش فعالی هم داره ‌حرف گوش نمیذه یاهم عق ...

ببین بعضی بچه ها اینطورین ..مثلا دختر جاریم . جاریم میگفت همه میگفتن دخترت لاله . اما سه ساله شده بود مثل بلبل حرف میزد مجال به کسی نمیداد .

اون پیش فعالی و حرف گوش نکردن رو هم دیدم اکثر بچه ها دارن . 

فقط روی حرف زدنش سعی کن کار کنی با دکتر و....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعضی بچه ها اینطورین ..مثلا دختر جاریم . جاریم میگفت همه میگفتن دخترت لاله . اما سه ساله شده بو ...

دیگ اعصابم نمیکسه خیلی حس و‌حال بدیه ‌واقعا کم اوردم انگار اصلا هیچ چاره ری برام نیس

انسانم آرزوست...
دیگ اعصابم نمیکسه خیلی حس و‌حال بدیه ‌واقعا کم اوردم انگار اصلا هیچ چاره ری برام نیس

ببین هر چیزی امکانش هس . یعنی خوب شدنش هس .

برای اعصابت برو دکتر دارو بده . خیلی حالت بهتر میشه .

چرا اونطوری میگی . نگو . بهتر میشه بچت .

تنها که بچه تو اونطوری نیست خیلیا هستن . برو مرتکزشون میبینی . و خیلیاشون خوب و عالی شدن اول برای خودت و اعصابت درمان کن . به دکتر بگو قرص شادی اور میخوام  قرصایی که خستگیمو هم کم کنن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین هر چیزی امکانش هس . یعنی خوب شدنش هس . برای اعصابت برو دکتر دارو بده . خیلی حالت بهتر میشه . ...

مرسی عزیزم‌از امشب تصمیم گرفتم شاد و انرژی مثبتشم انشالله هم‌میتونم

انسانم آرزوست...
مرسی عزیزم‌از امشب تصمیم گرفتم شاد و انرژی مثبتشم انشالله هم‌میتونم

اره تو میتونی . من حس میکنم و مطمعنم تو میتونیییی