2777
2789

به یه استادی تو گروه تولدشو پیشاپیش تبریک گفتم دلیلش اینه که خیلی باشخصیت تر از بقیه استاداس خوب ، من تابه حال به هیچ استادی به خاطر نمره اعتراض و التماس و خودشیرینی نکردم از این به بعدم‌ نمیکنم ولی خودشون انگار هر چی  میگن برا خودشیرینه! اومدن میگن پاک کن پیامتو😐 منم دوست ندارم پاک کنم ، من یه آدم مستقلم با این سنم نمیتونم بقیه هر چی گفتن گوش کنم چون فک نمیکنم کار اشتباهی کرده باشم!  توهین نکردم که بقیه بگن عذر خواهی کن منم گوش کنم ! واقعا از ته قلبم تبریک گفتم حتی اگه بهم نمره صفر بده !! شما باشید چیکار میکنید ؟؟

بستگی داره چی گفته باشی😐+شات😝

یکی تو زندگیمه که نفسام بسته به نفساش   خدایا منو باهمسرم خوشبخت کن❤حتی اگه زندگیم بهشتم باشه بدون تو نمیخوامش..! بعد هفت سال به عشق یه طرفم رسیدم خدایاشکرت خیلی سختی  کشیدم خیلی اذیت شدم ولی الان واقعا خوشبختم که منو به بزرگترین ارزوم رسوندی.💞💋خدایا همه ی عاشقای واقعی رو به هم برسون🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر منم خودشیرینی حساب میشه

تولد تبریک گفتن از کی تا خودشیرینه محسوب میشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ بعدشم خودشیرینی هم باشه که به نفعه بقیه هم هست والاد

گفتم استاد پیشاپیش تولدتون مبارک براتون آرزوی سلامتی و بهترینارو دارم

خوب گفتی یکی دیگم بفرس بسوزن قشنگ😂

یکی تو زندگیمه که نفسام بسته به نفساش   خدایا منو باهمسرم خوشبخت کن❤حتی اگه زندگیم بهشتم باشه بدون تو نمیخوامش..! بعد هفت سال به عشق یه طرفم رسیدم خدایاشکرت خیلی سختی  کشیدم خیلی اذیت شدم ولی الان واقعا خوشبختم که منو به بزرگترین ارزوم رسوندی.💞💋خدایا همه ی عاشقای واقعی رو به هم برسون🤲

جالبه تاریخ تولدشون میدونید. اگه خودشون عنوان میکردن بعد شما تبریک میگفتین یه چیزی ، ولی همینجور یهو تبریک بگین حس خوبی نداره ولی پاک کردن پیام اگه فکر می‌کنی کارت درسته پاک نکن

پرستار nicu
جالبه تاریخ تولدشون میدونید. اگه خودشون عنوان میکردن بعد شما تبریک میگفتین یه چیزی ، ولی همینجور یهو ...

ببینید این استاد خانومه و انقدر تو کلاس صمیمی بود باهمه که بچه ها پرسیدن گفت خودش یعین بقیه هم میدونستن