2777
2789

از صبح قهر همش تو اتاقم گف بیا نهار بخور نخوردم بعد به زور اورد گف بخور بی حال شدی حالا بار رفته پای تلویزیون بعدم خوابیده منم تو اتاق بعدم اومده منو بوسیده مزه ریخته دوباره رفته پای تلویزیون عوض اینکه از صبح بگه بیا دو کلمه حرف بزنیم اصن انگار نه انگار فقط نمیدونم این بوسیدن نگران بودنش چیه دیگه انیقد اعصابم خورده دلم میخواد برم کتکش بزنم فقط بگین من با این چیکار کنم انگار لال مادر زاده چیکار کنم که حرف بزنه این انگار از پشت کوه اومده واس سرم داره میترکه 

🌙🌙🌙                                                                زندگیم بین دو بیت شعرمونده 😐                          🌙 سعدی می گوید :برخیز و مخور غم جهان گذران             🌙 تا برمیخیزم حافظ می‌گوید :                                       🌙بنشین و دمی به شادمانی گذاران                                  🌙 فعلا نیم خیز ماندم تا تکلیفم                                       🌙در ده بیت بعدی معلوم شود.                                        🌙 😐✋

فقط میدونم دوستت داره همین

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

میگن مردا خودشون یه غار تنهایی دارن که هر چند وقت که حالشون خوب نیس میرن اون تو و میخوان تنهاذباضن تا دوباره حالشون خوب بشه دوست ندارن خانما هی پیگیر بشن چته چی شده شاید داره با همون روشی که خودش اروم میشه سعی میکنه تو رو اروم کنه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم میخواد الان یه پیام پر از بد بیراه براش بفرستم بچه ها اصن حرف نمیزنه بفهمه تو دل من چی میگذره متأسفانه هیچا هم نمیتونم برم نه با دوستی نه هیچکی چون اجازه نمیده بهم 

🌙🌙🌙                                                                زندگیم بین دو بیت شعرمونده 😐                          🌙 سعدی می گوید :برخیز و مخور غم جهان گذران             🌙 تا برمیخیزم حافظ می‌گوید :                                       🌙بنشین و دمی به شادمانی گذاران                                  🌙 فعلا نیم خیز ماندم تا تکلیفم                                       🌙در ده بیت بعدی معلوم شود.                                        🌙 😐✋

خب برو پیشش حرف بزن ، حرف حرف میاره ... 

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
خب عزیزم اومده بهت سر زده و بوسیدتت 😂خب اون نیومد باهات حرف بزنه تو‌میرفتی باهاش حرف میزدی اتاق مون ...

وای نگو اصن منم برم باز منو میبوسه و مسخره بازی اصن نمیزاره حرف بزنیم دلم میخواد الان خودمو خفه کنم از دستش

واه شوهرت باید بگه این چیه از پشت کوه اومده محبت سرش نمیسه. خب باهاش بحرف بدبخت باید چکار کنه دیگه.ا ...

اول ببین طرف مقابلت چی تو دلش میگذره بعد بیا بگو لوس واقعا که 

وای نگو اصن منم برم باز منو میبوسه و مسخره بازی اصن نمیزاره حرف بزنیم دلم میخواد الان خودمو خفه کنم ...

عزیزم تا باید بهش بگی ک بیا حرف بزنیم مردا اکثرا‌کم حرفن چ انتظاری داری اخه ازش

همون موقع که آمد بوسیدت دستشو می‌گرفتی میگفتی بشین باهات صحبت کنم یا  موقع نهار خیلی همسر خوبی ...

اصن حرف نمیزنه باورت میشه همش ادا در میاره بخدا سردرد میگیرم از دستش 

عزیزم تا باید بهش بگی ک بیا حرف بزنیم مردا اکثرا‌کم حرفن چ انتظاری داری اخه ازش

میگه الان بهتره حرف نزنیم فردا همه نمیزنه همینجوری فقط ادا در میاره 

میگن مردا خودشون یه غار تنهایی دارن که هر چند وقت که حالشون خوب نیس میرن اون تو و میخوان تنهاذباضن ت ...

درست میگی اما این دیگ همش تو همون غازه