هانیه۷۳ مدیر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 عنوان سلام بی بی چکم | مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 46 پست این چی میگه؟از زمانی زدم تا عکس نیم ساعت فاصلس امااااااااا(((« همون اوووول دوتا خط قرمزه افتاد »)))یخورده پایین نیست؟فکنم خرابه نه؟یا همینجورین؟استرس گرفتم😑 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون 1400/11/01 | 11:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nznm عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 1858 مشکلت چی بود باردار نمیشدی؟ و چی شد که باردار شدی؟ منم یه ساله باردار نشدم هیچی عفونت و زخم داشتم درمان کردم طبیعی باردار شدم مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 ممنون دخترم پنج ماهش بود زدمهمین جوری شد ولی نبودم تو رو نمیدونم شاید درست باشه شایدم نباشه جالا فردا باید بزنم باز چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 جلوگیریت چی بوده؟ کاندوم یا گاهی 😑طبیعی چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 استرس نداشته باش هرچی مصلحته همون میشه انگار بی بی چکه خرابه انشاالله که چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 مثبته مبارکه خراب نیست یا خدا بچم هنوز ۵ روز دیگه میشه ۵ ماهش چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 مثبته 🙂😍 ولی باز امتحان کن انشاالله که خرابه☹️🤕😢بچم چند روز دیگه میشه ۵ ماهش چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 عزیزم ای کاش جلوگیری مطمئن میکردی😔 هر چی به شوهرم میگم .گوش نمیده. چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 😅😐 نخند 😅😅😅😅 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 دیگه باید دقت میکردی کاریش نمیشه کرد اوهوم☹️😢 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 چند سالته چند تا بچه داری؟ یه ماه نیست شدم ۲۷یدونه ۵ ماهه دارم چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 یا خدا سوتی دادی که. ولی مطمئنم مثبته خخخ خیلی ام بزرگه سوتیم والا چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 منم همش میترسم حامله شم دخترم یازده ماهشه فقط کاندوم.من شوهرم گوش نمبده میگفت هنوز پری نشدی حاملم نمیشی.ده دی پری شدم چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
aysoda1380 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3971 فقط کاندوم.من شوهرم گوش نمبده میگفت هنوز پری نشدی حاملم نمیشی. ده دی پری شدم من دو بار آمپول زدن الآنم قرص میخورم. نه من شیر نمیدم همون تا چهلم ک خونریزی داشتم قطع شد بلافاصله از ماه بعدش پریودم شروع شد
هانیه۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16922 من دو بار آمپول زدن الآنم قرص میخورم. نه من شیر نمیدم همون تا چهلم ک خونریزی داشتم قطع شد بلافاصله ا ... اره منم از ماه اول دقیقا روز زایمانم شیشم که میشد مثل پری خون میومد اما تو دی دیگه ترکوند.فکنم اصلی این بود 😂صبی بی بی زدم این منفی بود.حالا نمیفهمم حرکت زیر دلم و بزرگ شدن شکمم مال چیه🙄 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون