2777
2789
عنوان

دلم گرفته

408 بازدید | 53 پست
خیلی دلم گرفته امروز از پنجره خونه روبرویی رو دیدم یعالمه برنج تو حیاط گذاشتن فکر کنم یه دور همی حسابی دارن ظهر جمعه انقد دلم گرفت شوهرمم رفته بیرون کار داشته منم کلی دارم گریه میکنم اما ما نه کسی رو داریم که بیاد خونمون و نه کسی که بریم خونشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم گرفته بچه هام اذیتم میکنن خونه کسی هم نمیتونم برم کسی دعوتمون نمیکنه کسی هم خونمون نمیاد حتی خونه مامانم نمیشه برم، مامانم زمین گیره، من برم با این دو تا فقط باعث دردسرم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
دختر کوچیکه ام از صبح بداخلاقه ناله میکنه تلو تلو میخوره هی میفته بزرگه هم هی دستور هی دستور هی دستور
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
منم تنهام.شوهرم رفته بیمارستان به مادرش سر بزنه دیروز صفراشو در اوردن.
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
الان خونه ها کوچیک شده کمد دیواریا جا نداره همه چی گرونه ادما بدجنس شدن(بلا نسبت)همسایه ها بد شدن و.......
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...
وووووووی منم یاد بدبختیام انداختین شوهرم شیفته تا فردا صبح نیست مامانم اینا مسافرتن خیلی حوصلم سررفته تا شب چیکار کنم من
دلـم لـک زده برای یک بار دیگر دیدنـت کـه بـه هـوای دلـتـنـگــــــی سـرم را پنهـان کنــم در گـودی گلـویـت و پــر کنـم تمــام ریـه ام را از بـوی مـردانـگـــــی ات ..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
من از جمعه ها خیلی بدم میاد به همه خوش میگذره به من بد
دلـم لـک زده برای یک بار دیگر دیدنـت کـه بـه هـوای دلـتـنـگــــــی سـرم را پنهـان کنــم در گـودی گلـویـت و پــر کنـم تمــام ریـه ام را از بـوی مـردانـگـــــی ات ..[smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
منم شوهرم نیست تا شب هر چند اگه هم باشه باید تو اشپزخونه باشم تا شب و ریخت و پاشاشاشونو جمع کنم و صدای بلند شوهرم در هنگام قربون صدقه رفتن بچه ها منو کر کرده بخدا هههه