2777
2789
عنوان

مامانای که کودکشون کرونا گرفته

112 بازدید | 9 پست

اگر کسی تجربه ای داره بگه لطفا..دخترم مریض شده چند روزه..از دوشنبه علائم داره و هر ۴ روز داره تب بر میخوره..دکتر هم بردم بهش آنتی بیوتیک و دیفن داده..نمیدونم کرونا هس یا نه چیکار کنم..۵ سال و ۵ ماهشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نزار سرما بهش بخوره ب امید خدا فردا اینا دیگه تبش قطع میشه دم نوش آب هویج سوپ بده بخوره البته اگر میخوره کاملا حواست ب تبش باشه خیلی خطرناک اگر اسهال داره حتما باید از اون پودرا بدیش

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

عزیزم نگران نباش❤️

کرونا نیست

اومیکرونه

الان ما هممون گرفتیم 

(مثل سرما خوردگیه ) منتها سرعت انتقالش ۷۰ برابر بیشتر از کروناست 

احتمال زیاد شما هم میگیرید

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

دخترمنم 5سالشه وهمین علائم تب ولرز وبعدش سرفه هم بهش اضافه شد داشت نگران نباش منم دکتر بردم داروهای ساده مثل شربت سرماخوردگی وبرای خلط وسرفه اش دیفن هیدرامین وسفالکسین وایبو پروفن داد گفت که مرتب تبش رو چک کن اگه تبش با پروفن پایین نیومد سه ساعت بعد دوباره بده ولی من دیدم پایین نمیاد شیاف استامینوفن براش استفاده کردم دست وپاهاشو شستم لباسشو کم کردم دوروز به این صورت تب دار گذشت تب سنج به دست منو همسرم نوبتی ازش مراقبت کردیم بعدش کم کم خوب شد ولی دوره اش طولانیه الان بیشتر از 10روزه بازم کمی سرفه داره ولی قسمت سختش همون دوروز بود بهش مایعات فراوان وشیرعسل ولرم میدادم با سوپ وکباب 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
دخترمنم 5سالشه وهمین علائم تب ولرز وبعدش سرفه هم بهش اضافه شد داشت نگران نباش منم دکتر بردم داروهای ...

اول خودم گرفتم دوروز بعددخترم گرفت باتب ولرز وسردرد شدید شروع شد دکتر گفت ویروسیه احتمالا آنفلوانزاست ماهم تست ندادیم بدونیم چی بود منو دخترم گرفتیم اما همسرم نگرفت اینم بگم همسرم تابستون کرونا گرفته بود وتستش مثبت بود شاید بخاطر اینکه شاید انتی بادی توبدنش هست نگرفت خلاصه که مثل سرماخوردگی باهاش مقابله کنین دوره داره طولانیه نگران نشین خوب میشه

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...

علائم ما دقیقا مثل سرماخوردگی بود اولش با سردرد وتب ولرز وبعدش با آبریزش شدید بینی وبعدهم  سرفه