2777
2789
عنوان

ی دقیقه بیاین توروخدا😔

111 بازدید | 14 پست

سلام

مادر بزرگم ک برف اومد لیز خورد الان بلند میشه نمیتونه راه برهه 

بعد حالا دست میزینم لگنش درد میکنه

ممکنه لگنش شکسته باشه؟

توروخدا رهنمایی کنین اگ بلدین😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.سعی کنید زیاد حرکت نکنه که خدایی نکرده اگه مشکلی پیش اومده وخیم تر نشه چون سن شون زیاده و به نسبت استخوان هاشون حساس ترن.بعدشم زنگ بزن اورژانس همینایی که نوشتی رو براشون بگو راهنماییت میکنن.ان شاالله که مسئله خاصی نباشه 🌹🌹

🌹دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🌹خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم میزنی 💟

شکستن لگن تو سنهای بالا بسیار شایع هست اگه درد خیلی شدیده و نمیتونه راه بره احتمالش هست و اینکه ایشون سابقه پوکی استخوان ندارن بازم انشالله که چیزی نیست اما حتما ببرید دکتر 

فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست  سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن 
شکستن لگن تو سنهای بالا بسیار شایع هست اگه درد خیلی شدیده و نمیتونه راه بره احتمالش هست و اینکه ایشو ...

ن عزیزم پوکی استخون نداره

و درد هم کمی داره

ممنون از رهنماییت🌹🌷

ن عزیزم پوکی استخون نداره و درد هم کمی داره ممنون از رهنماییت🌹🌷

فدات عزیزم خداروشکر ان شالله که چیز خاصی نیست

فرمانده :برو جلو سرباز نترس خدا با ماست  سرباز:اگه خدا با ماست کی با اوناست که دارن اینجور مارو تیکه پاره میکنن