2777
2789

سلام 

ما امشب واسه روز مادر کیک و کادو آوردیم جشن گرفتیم که هم سوپرایز بشه هم یک‌شنبه همه سرکارن و خسته 

جاریم یه ماهه زایمان کرده ما همه یه بار دیدمش و پدر شوهرم اصلا ندیده. جاریم با ماها رابطه خوبی نداره و کلا بی ادبه. امشب بهشون زنگ زدیم که حتما بیاین یه خاطر دل مادر شوهرم و خوشحالش کنید گفتن حالا ببینیم چی میشه ماهم خوشحال . شام رو من خونه خودم درست کردم و آوردم سهم اونارو هم درست کردم. حالا هرچی منتظر شدیم نیومدن زنگ زدم برادر شوهرم گفت خبر میدم. خواهر شوهرم بعد به ساعت زنگ زد جاریم جواب داد گفت نمیایم . 

مادر شوهرمم اینقدر گریه کرد کلا ن کیک روبرید ن شام خورد هممونم گریه افتادیم و پدر شوهرمم با مادر شوهرم بحثش شد که چرا گریه میکنیی؟؟ 

کلا همه دپرس و داغون شدیم . بچه ها لباس مجلسی پوشیذه بودن همه ساکت نشستن مارو نگاه میکردن

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کسی تب کن که واست بمیرع آخه این آدم ارزش داره که مشتاق دیدارش باشید

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

اون ها زهر نکردن 

خودتون پیله کردید 

دعوت کنید و تمام 

دوست داشتن میان ‌‌نداشتن نمیان (حالا شعور اطلاع دادن و تشکر ندارن جای خود) 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

دم تو گرم ک انقدر عروس خوبی هستی به نظر من کار مادرشوهرت قشنگ نبود ک به خاطر یدونه جاریت شماهارم ناراحت کرده اتفاقا چون دل شما نشکنه باید حتی شده الکی ذوق میکرد

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

من بودم خوشحال میشدم اینجوری کیک بیشتر بهم میرسید

همیشه دوست داشتم از این آدمای درونگرای مرموز و خفن باشم که همه در عَجبند که این توی زندگیش چی داره میگذره؟ ولی متاسفانه یه برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم تا یه شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم🤐🥴