2777
2789
عنوان

همسایه بی فرهنگمون از سر شب تا حالا بزن و بکوبه خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 55 پست
بیخیال با خوشی بقیه شاد باشین. مثلا الان اگه خدای نکرده همون پیرمرد مرده بود و شیون میکردن مطمئنم اع ...

باش تو خوبی ، بیا سردرد منم مال تو :| 

من مخالف شادی نیستم ما خودمون همیشه جشن تولد میگیریم ولی صدای آهنگ و کم میکنیم حق الناس نشه 

اینا خانواده شهیدن مثلا و حق الناس می کنند

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این‌ تاپیک و زدی یاد این ماجرا افتادم  یه پسر بچه ای همین تو این چن روزه داخل خونشون بازی میکر ...

چقدر ناراحت شدم با این حرف 

منم صاحبخونه مون تا صدای بچه ها میاد جلوی در خونه س شرمنده بچه هام شدم بعضی روزا انقدر بچه ها رو دعوا میکنم از خدا برای خودم طلب مرگ نیکنم 😔😞

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

الان کشف کردم بی فرهنگای زیادی تو نی نی سایت هم هستن که حق رو به اونا میدن :| لطفاً اگر هنوز شعور آپارتمان نشینی رو ندارین تشریف نیارید تو آپارتمان زندگی کنید 

تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول  پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیله‌ی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحله‌ی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمی‌بست و بالا سر هیچ برکه ای پر‌نمی‌زد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
همسایمون اذیت میکنه سر و صدا زیاد میکنه به بابام گفتم بره بهشون بگه گفت زشته من نمیگم . خواستم تلافی ...

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست ؟ 

درسته سخته ولی با شادی بقیه اگه امکانش هست شاد باشیم 

اطلاعی از بهبود و درمان کامل پسوریازیس اگه دارید ممنون میشم بهم بگید 
ن من خوب نیستم.قرص پروفن بخور

سه تا قرص خوردم ، خواهرم کنکوریع نشسته ور دل من غر میزنی که من آزمون دارم و فلان و بهمان اینو کجای دلم بزارم 

چقدر ناراحت شدم با این حرف  منم صاحبخونه مون تا صدای بچه ها میاد جلوی در خونه س شرمنده بچه هام ...

نزن این حرف رو.

سایه ات بالای سر بچه هات باشه.

خدا کنه یه خونه خوب بخرید.

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇
بچه فوت نکزده با مشت زده تو فک بابای بچه باباهه فوت کرده

من شنیدم بچه فوت کرده حالا تو اصل ماجرا خیلی فرق نمیکنه 

اگه میشه یکم کوتاه بیایم 

من شنیدم بچه فوت کرده حالا تو اصل ماجرا خیلی فرق نمیکنه  اگه میشه یکم کوتاه بیایم

ما همسایه بغلیمون سه تا بچه دارن واقعا درک میکنم کنترلشون سخته چیزی نمیگیم بهشون تازه ذوق صدای بچه روهم میکنیم 

ولی آهنگ اونم این همه ساعت خیلی رومخه، کاش حداقل یه معذرت خواهی میکردن، بار اولشونم نیست آخه

چقدر ناراحت شدم با این حرف  منم صاحبخونه مون تا صدای بچه ها میاد جلوی در خونه س شرمنده بچه هام ...

دور از جونت عزیزم این حرفو نزن اگه میتونی هوا ک خوب شد ببرشون بیرون پارکی فضای بازی چیزی یا تو خونه بازی هایی ک سر و صدای کمی دارن انجام بدید 

تو ساختمون ما هر چند تا بنگاهی بی ناموس اومدن مستاجرن هر روز صدای موزیک هر پنج شنبه پارتی همه دیوانه کردن وقتی هم بهشون حرف می‌زنی میگن برید خونه ویلایی بگیرید شما افسرده اید و خیلی حرف های زشت و بد 

خاک تو سر همچین آدم هایی 

اخه بی ناموس ها مهمونی بگیرید ولی صدای ضبطتون کنترل کتید دیگه مردم اسیر نکنید هی خوشی خوشی 

خوشی اَنه بی ناموس ها 

ای کاش جون مرگ بشم خسته شدم 💔
ما همسایه بغلیمون سه تا بچه دارن واقعا درک میکنم کنترلشون سخته چیزی نمیگیم بهشون تازه ذوق صدای بچه ر ...

بله دیگه حق با شماست کسی ک دیگه سن و سالی ازش گذشته باید مراعات بقیه رو بکنه 

من خودمم با شلوغی ب شدت بهم میریزم واقعا دیکه آدم کنترل خودشو ار دست میده باید بقیه رو هم درک کرد