دارم از سردرد میمیرم ، آقا شاد باشید، جشن بگیرید ولی جان مادرتون حق الناس نکنید، هرچیم زنگ میزنیم به تلفنشون جواب نمیدن تو این سر و صدا
خیلی بی فرهنگن
تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیلهی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحلهی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمیبست و بالا سر هیچ برکه ای پرنمیزد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
بیخیال با خوشی بقیه شاد باشین. مثلا الان اگه خدای نکرده همون پیرمرد مرده بود و شیون میکردن مطمئنم اع ...
باش تو خوبی ، بیا سردرد منم مال تو :|
من مخالف شادی نیستم ما خودمون همیشه جشن تولد میگیریم ولی صدای آهنگ و کم میکنیم حق الناس نشه
اینا خانواده شهیدن مثلا و حق الناس می کنند
تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیلهی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحلهی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمیبست و بالا سر هیچ برکه ای پرنمیزد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان کشف کردم بی فرهنگای زیادی تو نی نی سایت هم هستن که حق رو به اونا میدن :| لطفاً اگر هنوز شعور آپارتمان نشینی رو ندارین تشریف نیارید تو آپارتمان زندگی کنید
سه تا قرص خوردم ، خواهرم کنکوریع نشسته ور دل من غر میزنی که من آزمون دارم و فلان و بهمان اینو کجای دلم بزارم
من شنیدم بچه فوت کرده حالا تو اصل ماجرا خیلی فرق نمیکنه اگه میشه یکم کوتاه بیایم
ما همسایه بغلیمون سه تا بچه دارن واقعا درک میکنم کنترلشون سخته چیزی نمیگیم بهشون تازه ذوق صدای بچه روهم میکنیم
ولی آهنگ اونم این همه ساعت خیلی رومخه، کاش حداقل یه معذرت خواهی میکردن، بار اولشونم نیست آخه
تو ساختمون ما هر چند تا بنگاهی بی ناموس اومدن مستاجرن هر روز صدای موزیک هر پنج شنبه پارتی همه دیوانه کردن وقتی هم بهشون حرف میزنی میگن برید خونه ویلایی بگیرید شما افسرده اید و خیلی حرف های زشت و بد
خاک تو سر همچین آدم هایی
اخه بی ناموس ها مهمونی بگیرید ولی صدای ضبطتون کنترل کتید دیگه مردم اسیر نکنید هی خوشی خوشی