دارم از سردرد میمیرم ، آقا شاد باشید، جشن بگیرید ولی جان مادرتون حق الناس نکنید، هرچیم زنگ میزنیم به تلفنشون جواب نمیدن تو این سر و صدا
خیلی بی فرهنگن
تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیلهی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحلهی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمیبست و بالا سر هیچ برکه ای پرنمیزد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....
وقتی همه دارن یه راهی رو میرن بدون اون راه حتما راحت ترین راه بوده که همه میتونن برن ، پس حتما اشتباهست چون هیچ چیز درستی راحت به دست نمیاد💙 اینجا ساکتم باشی فکراتو 🚫قضاوت🚫 میکنن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
این دومین بارشونه، من مریضم، خواهرم درس داره ، چند ساعتی داریم صدای آهنگ خیلیییی بلند میشنویم اونم تو آپارتمان
تا حالا پروانه ای رو دیدی که از اول پروانه بوده باشه؟ میدونی چه شب هایی رو تنهایی توی پیلهی تنگ و تاریک سپری کرده؟میدونی تا مرحلهی بالغ شدن چه خطراتی رو از سر گذرونده؟ میشد که نتونه دووم بیاره خسته بشه ...اونوقت دیگه پروانه نمیشد... هیچ وقت بالهای رنگارنگ روی بدنش نقش نمیبست و بالا سر هیچ برکه ای پرنمیزد...اگه هنوز داری توی پیله دست و پا می زنی بدون که تهش پروانه شدنه....