2777
2789
عنوان

بنطرتون باهاش ازدواج کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستاگرام؟؟منم یکیو دوست دارم اینستا هست ولی میگم مجازیه ول کنم شهرمون یک و نیم ساعت فاصله داره تو ...

نه اشتباهی تماس گرفت😂اینستا سعی کن فالویینگاشو چک کنی اول😬

پزشک عمومیه هزارتا فالوینگ داره😂😂😂😂کدومشو چک کنم😂😂😂

سخت شد کار😂خب پس حضوری ببینش یمدت آشناشو کلا مجازی همین آدما واقعین برا شناختش باید حضوریش کنی البته اگه‌خوشت اومده

میگه اگه عقدکنیم باید پیش من بمونی 😐

عجب😐

به نظرم اگه با این ادم ازدواج کردی حتمااا حق مسکن یا همون محل سکونت رو بگیر

ولی من باشم نمیمونم خونه مادر شوهر خانوادم هم اجازه نمیدن

حالا بستگی به خودت و خانوادت داره

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
سخت شد کار😂خب پس حضوری ببینش یمدت آشناشو کلا مجازی همین آدما واقعین برا شناختش باید حضوریش کنی البت ...

منتظرم خودش پیشنهاد بده،چون تولدمو تبریک میگه و به پستام واکنش نشون میده حس میکنم اونم بهم حس داره اگه اومد جلو منم اوکیم وگرنه بیخیالش میشم

عجب😐 به نظرم اگه با این ادم ازدواج کردی حتمااا حق مسکن یا همون محل سکونت رو بگیر ولی من باشم نمیم ...

من اینکه برم استان اون هیچ مشکلی ندارم. ولی خب سر خونه مادرشوهر یکم حس بدی دارم .که بانظراتتون همون میمونم بعد سربازیش که برم سرخونه خودم .

عزیزم بعنوان کسی که زندگی مشترک داشته و شکست خورده ازدواجش میگم که خونه مادرشوهرت نرو‌ خیلی دردسر سازه .مادرشوهرت فک‌کنم زن خوبی نباشه اگه بی خیال این‌موصوع نشه .کنترل گر و دخالت کنه .عزیزم در مورد مادرشوهرت تحقیق کن هنوزم که عقد نکردی. مخصوصا اگه میبینی شوهرت به نظراتش احترام‌میذاره و حرف اونم در نظر میگیره .چون اگه زن خوبی نباشه چون اکثر پسرا ۹۰ درصد به مادرشون رفتن شوهر تو هم خوب نیست . از یه مادر بد پسر خوب درنمیاد  .

عزیزم بعنوان کسی که زندگی مشترک داشته و شکست خورده ازدواجش میگم که خونه مادرشوهرت نرو‌ خیلی دردسر سا ...

من شوهرم فک میکردم خیلی با مادرش فرق داره ولی بعدا فهنیدم کپی برابر اصلشه اونم یه زن بیخود و پرتوقع و خودخواهی بود .