2777
2789

اگه پسری عقد باشه و گهگاهی به نامز سابقش پیام بده یا زنگ بزنه،درصورتی که نامزده دوسش نداشته و الانم جواب زنگ و پیامهاشو نمیده، جدا ازبحث خیانتش،آیا یعنی هنوز اونو دوس داره؟؟اینم بگم ک نامزد سابقش اصلااااا دوسش نداشته

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔

مهم اینه پسره حتما دوسش داره که زنگ میزنه 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نامرد حتما بهش فکر میکنه ک زنگ میزنع من جای نامزد سابقش بودم ی درس حسابی بهش میدادم تا دیگ از ای ...

نامزد سابقه محلش نمیده اصن پسره با شماره دیگه پیام یا زنگ میده

ن دیگه دوسش داشت ک باهاش ازدواج میکرد اسم این خراب بازیا دوس داشتن نیس

نامزد قبلیش عقد بودن خودش حق طلاق داشته خودش جداشده اصن پسره رو نمیخواسته

اره، و وقتی دلیل پیامش بپرسی بگه خواستم یادی از گذشته کنم

عزیزم اگه همسر خودته باهم برید مشاوره تا عقد هستی تکلیفت رو روشن کن این چه مدل دیگه!!! هنوز اون خانم رو فراموش نکرده و بعدها بدتر هم خواهد شد نمیدونم چرا مردها عاشق دخترهایی هستن که بهشون بی محلی میکنن اون دختر ممکنه بالاخره یجایی کوتاه بیاد و دوباره بخوان برگردن بهم حواست باشه گلم

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید