2777
2789
عنوان

تیپم ساده و بیریخته . میشه لطفا راهنماییم کنید 🥺🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 37 پست
موافقم حتما نباید بی حجاب بود  اخه مشکلم اینه قدم بلنده مثلا بخوام شلوار به روز بپوشم واسم میش ...

خب باید اول به دست بیاری چی بهت میاد بعد انتخاب کنی

قد بلند اتفاقا خیلی خوبه😍

با یه پرس و جو کوچیک میتونی یه تیپ محشر بزنی😉

آره همینه کارش درسته.پیچ های دیگه هم بود ولی من الان ندارمشون

اره میگردم پیدا میکنم 

اخه مدل های اینستا اکثرا طوری لباس میپوشن اصلا نمیشه اونجوری رفت بیرون 

مثلا طرف پالتو پرو میکنه بدون شلوار و موهای بیرون 😐 ادم نمیدونه چطوری تقلید کنه باهاش چی بپوشه و شالشو چجوری ببنده . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگردم پیدا میکنم   اخه مدل های اینستا اکثرا طوری لباس میپوشن اصلا نمیشه اونجوری رفت ...

نه بگرد پیدا میشه گل

تو تاپیک های اروپا و مربوط به اروپا لطفا منو تگ کنید دوستان🙏🌹زنان یک جامعه را محدود کنید،آنها را تو سری خور و حقیر کنید،تمسخرشان کنید،کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج و بزرگترین هنرشان آشپزی و خیاطی باشد،بلایی بر سرشان بیاورید تا از اجتماع بترسند،تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکارید تا ایمان بیاورند دخترانشان را باید در قفس پرورش دهند،کتاب و علم و چکش و قلم را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید،با جوانانشان کاری کنید که از جنس مخالفشان دور باشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد،هر کس برای آزادی زنان تلاش کرد را"بنده ی شیطان"و "دشمن خدا"بنامید که او دشمن ما و ما خدای زمین هستیم.من تضمین میدهم چنین جامعه ای هزار سال هم بگذرد،پیشرفت نخواهد کرد.📚چگونه جهان را اداره کنیم🎯چرچیل
باشه  مرسی 😘

فدات🥰

تو تاپیک های اروپا و مربوط به اروپا لطفا منو تگ کنید دوستان🙏🌹زنان یک جامعه را محدود کنید،آنها را تو سری خور و حقیر کنید،تمسخرشان کنید،کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج و بزرگترین هنرشان آشپزی و خیاطی باشد،بلایی بر سرشان بیاورید تا از اجتماع بترسند،تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکارید تا ایمان بیاورند دخترانشان را باید در قفس پرورش دهند،کتاب و علم و چکش و قلم را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید،با جوانانشان کاری کنید که از جنس مخالفشان دور باشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد،هر کس برای آزادی زنان تلاش کرد را"بنده ی شیطان"و "دشمن خدا"بنامید که او دشمن ما و ما خدای زمین هستیم.من تضمین میدهم چنین جامعه ای هزار سال هم بگذرد،پیشرفت نخواهد کرد.📚چگونه جهان را اداره کنیم🎯چرچیل
به منم کسی نگفته بیریخت  خودم حس میکنم  میگن هر چی خودت حس کنی همونو دیگران تو فکر دارن& ...

من ساده میپوشم!نه فکر کردم بی ریختم نه چیز دیگه ای!البته من استایلم مینیماله !کلا ساده پوشم !اتفاقا با وجود سادگیم کل فامیل هم تعریفمو زیاد میکنن هم خیلی کلن بالاترم از هر لحاظ!و اینکه اول رو اعتماد به نفست کار کن چون چه ساده بپوشی چه هر جور دیگه ای با اینی که گفتی بازم از خودت ناراضی هستی!

البته مثلا من کلاه میپوشم درست از وقتی که حتی مد نبود تو فصل سرما و اکثر مانتو و پالتوهامم کوتاهه!

به هر حال بگذریم !این چیزا سلیقه ایه !میتونی تو گوگل سرچ کنی ایده های خوبی بهت میدن !منم از ایده های مختلف گوگل استفاده میکنم!

کلی لوازم آرایش باحال و ارزون قیمت زیر 100 تومن

فقط تو پیج اینستا ب ادرس 👇

@orkide_3915

و اگر از باسلام برای اولین بار خرید کنید 30 تومن تخفیف میگیرید😍 بزن رو لینک پایین 👇

https://basalam.com/rana_banooo/product/3062311?ref=XdyGj7

دیگه چی بهتر از این😍🏃بدو جا نمونی

کلی لوازم آرایش باحال و ارزون قیمت زیر 100 تومن

فقط تو پیج اینستا ب ادرس 👇

@orkide_3915

و اگر از باسلام برای اولین بار خرید کنید 30 تومن تخفیف میگیرید😍 بزن رو لینک پایین 👇

https://basalam.com/rana_banooo/product/3062311?ref=XdyGj7

دیگه چی بهتر از این😍🏃بدو جا نمونی