2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهنگ گوش بده 😀😃

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
وووی خوش بحالت  من هر روز صبح از خواب نازنینم میزنم میرم استخر  هعیییی

بعدظهرا برو 

میچسبه ...خوابتو ک کامل رفتی بعدش استخر بعدش غذای مفصل ..من چارشنبه ها با دخترم همین برنامه رو داریم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
اینکه کار نیست 

سرگرم  میکنه 😀😂  

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
بعدظهرا برو  میچسبه ...خوابتو ک کامل رفتی بعدش استخر بعدش غذای مفصل ..من چارشنبه ها با دخترم ه ...

مشکل اینجاس که بعد از ظهرا اصلا نمیتونم صبح ساعت ۸ میرم تا ۱۱ بعدشم که میام آماده میشم میرم مدرسه وقتیم ک میام خونه بکوب درس میخونم و آخرشم ورزش و خواب 

رژیمم ک هستم نمیتونم غذای مفصل بخورم

مشکل اینجاس که بعد از ظهرا اصلا نمیتونم صبح ساعت ۸ میرم تا ۱۱ بعدشم که میام آماده میشم میرم مدرسه وق ...

پس مشغولیت خودتو داری..خوبه ک طبق برنامه پیش میری  عوضش شب راحت میخابی..موفق باشی گل من

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
من بیکار موندم 😅 دخترم خیلی ارومه و البته الان سر کلاسه 

اها زنده باشه قدرشو بدون 

پسرای من ماشالا آنقدر اذیت میکنن همه جارو بهم میریزن فکر میکنم همه ی بچها اینجورین

مامان ۲۲ساله 😊مامان دوتا پسر شیطون🤪