اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
وووی خوش بحالت من هر روز صبح از خواب نازنینم میزنم میرم استخر هعیییی
بعدظهرا برو
میچسبه ...خوابتو ک کامل رفتی بعدش استخر بعدش غذای مفصل ..من چارشنبه ها با دخترم همین برنامه رو داریم
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
بعدظهرا برو میچسبه ...خوابتو ک کامل رفتی بعدش استخر بعدش غذای مفصل ..من چارشنبه ها با دخترم ه ...
مشکل اینجاس که بعد از ظهرا اصلا نمیتونم صبح ساعت ۸ میرم تا ۱۱ بعدشم که میام آماده میشم میرم مدرسه وقتیم ک میام خونه بکوب درس میخونم و آخرشم ورزش و خواب
مشکل اینجاس که بعد از ظهرا اصلا نمیتونم صبح ساعت ۸ میرم تا ۱۱ بعدشم که میام آماده میشم میرم مدرسه وق ...
پس مشغولیت خودتو داری..خوبه ک طبق برنامه پیش میری عوضش شب راحت میخابی..موفق باشی گل من
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .