2821
2789
عنوان

خانومای که ال دی مصرف میکنن

74 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من میخوام برم زیارت پریودیم میوفته دقیق اون موقع ...محرد هستم ال دی مصرف کنم مشکلی هست؟ پربود هام نامنظم میشه بعدش؟ و اینکه چند روز مونده مصرف کنم

مشكلي ايجاد نميكنه، فقط اگر از روز 5 عادتت رد شده باشي و قرص رو شروع كني، بعدش خودتو آماده دفع لخته بكن

من مجرد بودم يك بار اين كار رو انجام دادم بي موقع و مني كه هيچ وقت درد نداشتم وقتي موعد عادتم رسيد از درد نيم ساعتي سينه خيز بودم رو زمين. ولي بعد دفع ( باعرض معذرت: يك لخته وحشتناك) درست شدم. دليل اون لخته هم مصرف بي موقع قرص بود كه يك دوره قطع پريود رو منجر ميشه و ديواره رحم به يكباره ريزش داره. و يه دختر مجرد با دفع همچين لخته اي خيلي نگران سلامتيش ميشه. البته فقط نگراني هست و به سلامتي آسيبي نميزنه

در انتظار فرشته کوچولومون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز مونده به عادتم یه هفته از الان شروع کنم؟

اگر اشتباه نكنم پنجمين روز از عادتت قرص رو بايد شروع كني، و اگر ميخواهي يك دور عادت نشي بايد بعد 21 روز هم ادامه بدي قرص رو چون به محض قطع 21 عدد چند روز بعد پريود ميشي

در انتظار فرشته کوچولومون
2825
2823
2791
2779
2792